Kombi Najam Aspen
10
00
10
00
Kombi Najam Aspen

Kombi Najam Aspen

Najbolji najam auta na/u Aspen, Sjedinjene Američke Države. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Kombi najam auta na/u Aspen

ENTERPRISE u Aspen
ENTERPRISE
ENTERPRISE
8.5
/10
Odlično
8.3
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.3
/10
Čistoća
8.7
/10
Usluge unajmitelja
8.4
/10
Proces preuzimanja automobila
8.6
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 2000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Aspen

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Kombi su kategorija koja se često rezervira u Aspen. Najjeftini Kombi predstavlja Dodge Grand Caravan koju pruža Enterprise u Aspen. Cijena kreće već od 149,22 USD po danu.

  Ako želite unajmiti Kombi od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Aspen, obratite pozornost na Enterprise. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 2000+ kupaca s prosječnom ocjenom 8.5/10. Kombi vozilo koje Enterprise nudi u Aspen po najnižoj cijeni je Dodge Grand Caravan. Cijena joj je oko 149,22 USD po danu.

  Enterprise je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Aspen s prosječnom osjenom od 8.5/10, na temelju 2000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Enterprise je Nissan Altima iz Standardan klase za 81,71 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Sjedinjene Američke Države, Džip, najjeftiniju cijenu pruža Enterprise u Aspen za Ford Ecosport, po cijeni od 148,49 USD po danu.

  Najpopularniji model je Džip Toyota Rav4. Njena cijena počinje već od 148,49 USD po danu od Alamo iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.5/10 na temelju 10000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Aspen je za Mitsubishi Mirage koju pruža Alamo. Cijena je samo 59,92 USD po danu. Alamo je ocijenilo 10000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.5/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Kombi cijene najma automobila na/u Zračna Luka Aspen (ASE)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Enterprise
Enterprise
od: 94 USD od: 151 USD od: 149 USD od: 148 USD
National
National
od: 94 USD od: 149 USD od: 149 USD
Alamo
Alamo
od: 60 USD od: 94 USD od: 188 USD od: 149 USD od: 148 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 94 USD od: 164 USD od: 203 USD od: 149 USD od: 149 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 94 USD od: 116 USD od: 188 USD od: 169 USD od: 149 USD od: 149 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 94 USD od: 112 USD od: 164 USD od: 614 USD od: 149 USD od: 123 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Aspen Ostvarite povoljne cijene kod Kombi iznajmljivača automobila