ALAMO Samsun
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ALAMO Samsun

Najbolji najam auta na/u Samsun, Turska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

ALAMO Samsun

ALAMO najam auta na/u Samsun

ALAMO u Samsun
ALAMO
ALAMO
6.6
/10
Dobro
6.1
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
7.8
/10
Čistoća
6.6
/10
Usluge unajmitelja
5.6
/10
Proces preuzimanja automobila
7.2
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 250 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Samsun

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Alamo u Samsun pregledalo je 250+ kupacai ocijenilo 6.6/10. Najjeftiniji automobil od Alamo u Samsun je Hyundai i10 iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 40,27 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Turska. Najjeftini Ekonomski automobil od Alamo u Samsun predstavlja Hyundai i20 za 52,65 USD po danu.

  National je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Samsun s prosječnom osjenom od 8.3/10, na temelju 5+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od National je Renault Clio iz Ekonomski klase za 50,31 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Turska, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža National u Samsun za Renault Clio, po cijeni od 50,31 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Citroen C3. Njena cijena počinje već od 35,33 USD po danu od Circular Car Hire iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 6.3/10 na temelju 1000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Samsun je za Hyundai i10 koju pruža Hertz Car Hire. Cijena je samo 28,54 USD po danu. Hertz Car Hire je ocijenilo 250+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.2/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o ALAMO na Samsun

ALAMO
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Alamo
Adresa: SERVICED BY ENTERPRISE, SAMSUN AIRPORT, SAMSUN, 55006
Telefon: 36220200
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 6.6/10, nalazi se na Dobro

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Samsun Ostvarite povoljne cijene kod ALAMO iznajmljivača automobila