Egotičan Najam auta Lucern
10
00
10
00
Egotičan Najam auta Lucern

Egotičan Najam auta Lucern

Najbolji najam auta na/u Lucern, Švicarska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Egotičan najam auta na/u Lucern

FLIZZR u Lucern
FLIZZR
FLIZZR
8.8
/10
Odlično
8.1
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
9.3
/10
Čistoća
8.9
/10
Usluge unajmitelja
8.8
/10
Proces preuzimanja automobila
7.7
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 250 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Lucern

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Kabriolet su kategorija koja se često rezervira u Lucern. Najjeftini Kabriolet predstavlja Mini Convertible koju pruža SIXT Rent A Car u Lucern. Cijena kreće već od 71,55 USD po danu.

  Flizzr je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Lucern s prosječnom osjenom od 8.8/10, na temelju 250+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Flizzr je Opel Corsa iz Ekonomski klase za 35,56 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Švicarska, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža Flizzr u Lucern za Skoda Rapid, po cijeni od 106,34 USD po danu.

  Najpopularniji model je Kompaktan Volkswagen Golf. Njena cijena počinje već od 62,85 USD po danu od Europcar iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 9/10 na temelju 500+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Lucern je za Renault Clio koju pruža Dollar Car Rental. Cijena je samo 27,63 USD po danu. Dollar Car Rental je ocijenilo 1000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.4/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Egotičan cijene najma automobila na/u Zračna Luka Zürich (ZRH)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
od: 36 USD od: 28 USD od: 62 USD od: 71 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 53 USD od: 40 USD od: 76 USD od: 112 USD od: 62 USD od: 58 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 39 USD od: 43 USD od: 98 USD od: 127 USD od: 54 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 37 USD od: 61 USD od: 105 USD od: 135 USD od: 72 USD od: 85 USD od: 72 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 42 USD od: 43 USD od: 38 USD od: 54 USD
Europcar
Europcar
od: 62 USD od: 39 USD od: 140 USD od: 130 USD od: 180 USD od: 71 USD od: 94 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 59 USD od: 130 USD od: 174 USD od: 67 USD od: 86 USD
Europcar
Europcar
od: 60 USD od: 40 USD od: 116 USD od: 170 USD od: 129 USD od: 91 USD
King Rent Exclusive Services
King Rent Exclusive Services
od: 871 USD od: 545 USD od: 610 USD
Enterprise
Enterprise
od: 44 USD od: 46 USD od: 97 USD od: 113 USD od: 67 USD od: 77 USD
Unirent
Unirent
od: 59 USD od: 60 USD od: 91 USD
Alamo
Alamo
od: 44 USD od: 49 USD od: 78 USD od: 67 USD od: 63 USD
Nomadcar
Nomadcar
od: 118 USD od: 116 USD od: 208 USD od: 154 USD
Flizzr
Flizzr
od: 36 USD od: 36 USD
International Supplier
International Supplier
od: 42 USD od: 52 USD od: 93 USD od: 111 USD od: 82 USD
Edel-Stark
Edel-Stark
od: 546 USD od: 329 USD od: 435 USD od: 435 USD od: 546 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Lucern Ostvarite povoljne cijene kod Egotičan iznajmljivača automobila