HERTZ Port Elizabeth
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

HERTZ Port Elizabeth

Najbolji najam auta na/u Port Elizabeth, Južna Afrika. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

HERTZ Port Elizabeth

HERTZ najam auta na/u Port Elizabeth

HERTZ u Port Elizabeth
HERTZ
HERTZ
7.5
/10
Vrlo dobro
8
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
9.3
/10
Čistoća
6.3
/10
Usluge unajmitelja
5.8
/10
Proces preuzimanja automobila
8.3
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 500 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Port Elizabeth

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Hertz u Port Elizabeth pregledalo je 500+ kupacai ocijenilo 7.5/10. Najjeftiniji automobil od Hertz u Port Elizabeth je Chevrolet Spark iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 19,61 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Južna Afrika. Najjeftini Ekonomski automobil od Hertz u Port Elizabeth predstavlja Volkswagen Polo za 24,57 USD po danu.

  Bidvest Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Port Elizabeth s prosječnom osjenom od 8.8/10, na temelju 1000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Bidvest Car Rental je Hyundai i10 iz Mini klase za 22,05 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Južna Afrika, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Bidvest Car Rental u Port Elizabeth za Ford Fiesta, po cijeni od 24,57 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Ford Fiesta. Njena cijena počinje već od 16,32 USD po danu od Budget Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.8/10 na temelju 2000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Port Elizabeth je za Datsun Go koju pruža Firefly. Cijena je samo 12,66 USD po danu. Firefly je ocijenilo 100+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o HERTZ na Port Elizabeth

HERTZ
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Hertz
Adresa: Port Elizabeth Airport. P O Box 22522, Port Elizabeth, 6000
Telefon: 0027 415 086 600
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 7.5/10, nalazi se na Vrlo dobro

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Port Elizabeth Ostvarite povoljne cijene kod HERTZ iznajmljivača automobila