SIXT Mthatha Airport
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

SIXT Mthatha Airport

Najbolji najam auta na/u Mthatha Airport (UTT), Južna Afrika. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

SIXT Mthatha Airport

SIXT najam auta na/u Mthatha Airport

SIXT u Mthatha Airport
SIXT
SIXT
4.4
/10
Loše
4.1
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
4.8
/10
Čistoća
4.1
/10
Usluge unajmitelja
3.5
/10
Proces preuzimanja automobila
5.6
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 100 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Mthatha Airport

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila SIXT Rent A Car u Mthatha Airport pregledalo je 100+ kupacai ocijenilo 4.4/10. Najjeftiniji automobil od SIXT Rent A Car u Mthatha Airport je Ford Fiesta iz Kompaktan klase automobila. Njegova cijena je samo 23,10 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Mini u Mthatha Airport i Ekonomski u Južna Afrika. Najjeftini Mini automobil od SIXT Rent A Car u Mthatha Airport je Chevrolet Spark za 30,20 USD po danu. Najjeftini Ekonomski automobil od SIXT Rent A Car u Mthatha Airport predstavlja Ford Figo za 24,85 USD po danu.

  Bidvest Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Mthatha Airport s prosječnom osjenom od 8.1/10, na temelju 1000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Bidvest Car Rental je Ford Fiesta iz Ekonomski klase za 20,68 USD po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Mthatha Airport je Mini s cijenama koje pruža Bidvest Car Rental koje se kreću već od 21,50 USD po danu za Chevrolet Spark.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Južna Afrika, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Bidvest Car Rental u Mthatha Airport za Ford Fiesta, po cijeni od 20,68 USD po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Južna Afrika je Budget Car Rental (prosječna ocjena 8/10 na temelju ocjena 2000+ kupaca). Najjeftiniji model automobila u Mthatha Airport je Mini Hyundai i10 s cijenama koje se kreću već od 17,10 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Ford Fiesta. Njena cijena počinje već od 13,83 USD po danu od Budget Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8/10 na temelju 2000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Mthatha Airport je za Hyundai i10 koju pruža Europcar. Cijena je samo 13,29 USD po danu. Europcar je ocijenilo 1000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o SIXT na Mthatha Airport

SIXT
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: SIXT Rent A Car
Adresa: R61 Road, Mthatha Airport, R61 Road, Mthatha, 5099
Telefon: +27-47-5360010
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 4.4/10, nalazi se na Loše

SIXT cijene najma automobila na/u Mthatha Airport

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Egotičan
Egotičan
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 30 USD od: 25 USD od: 54 USD od: 58 USD od: 33 USD od: 43 USD
Europcar
Europcar
od: 13 USD od: 17 USD od: 26 USD od: 31 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 17 USD od: 14 USD od: 54 USD od: 54 USD od: 32 USD od: 54 USD
Firefly
Firefly
od: 18 USD od: 20 USD od: 50 USD od: 50 USD od: 62 USD od: 42 USD
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
od: 22 USD od: 21 USD od: 44 USD od: 31 USD od: 39 USD
First Car Rental
First Car Rental
od: 32 USD od: 35 USD od: 69 USD od: 74 USD od: 55 USD od: 86 USD od: 224 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 18 USD od: 19 USD od: 60 USD od: 60 USD od: 41 USD od: 61 USD
Hertz
Hertz
od: 18 USD od: 21 USD od: 50 USD od: 51 USD od: 63 USD od: 42 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Mthatha Airport Ostvarite povoljne cijene kod SIXT iznajmljivača automobila