Egotičan Najam auta Johannesburg Lanseria
10
00
10
00
Egotičan Najam auta Johannesburg Lanseria

Egotičan Najam auta Johannesburg Lanseria

Najbolji najam auta na/u Johannesburg Lanseria (HLA), Južna Afrika. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Egotičan najam auta na/u Johannesburg Lanseria

BIDVEST u Johannesburg Lanseria
BIDVEST
BIDVEST
8.1
/10
Odlično
7.9
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.4
/10
Čistoća
7.9
/10
Usluge unajmitelja
7.8
/10
Proces preuzimanja automobila
8.8
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 1000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Johannesburg Lanseria

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Egotičan su kategorija koja se često rezervira u Johannesburg Lanseria. Najjeftini Egotičan predstavlja Mercedes GLC koju pruža First Car Rental u Johannesburg Lanseria. Cijena kreće već od 211,35 USD po danu.

  Bidvest Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Johannesburg Lanseria s prosječnom osjenom od 8.1/10, na temelju 1000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Bidvest Car Rental je Chevrolet Spark iz Mini klase za 27,42 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Južna Afrika, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Bidvest Car Rental u Johannesburg Lanseria za Ford Fiesta, po cijeni od 28,45 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Volkswagen Polo Vivo. Njena cijena počinje već od 15,14 USD po danu od Budget Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8/10 na temelju 2000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Johannesburg Lanseria je za Kia Picanto koju pruža Budget Car Rental. Cijena je samo 12,90 USD po danu. Budget Car Rental je ocijenilo 2000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Egotičan cijene najma automobila na/u Johannesburg Lanseria

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Egotičan
Egotičan
First Car Rental
First Car Rental
od: 19 USD od: 20 USD od: 70 USD od: 81 USD od: 58 USD od: 65 USD od: 211 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 13 USD od: 15 USD od: 45 USD od: 51 USD od: 34 USD od: 59 USD
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
od: 20 USD od: 20 USD od: 33 USD od: 48 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 18 USD od: 21 USD od: 55 USD od: 36 USD od: 43 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 14 USD od: 16 USD od: 47 USD od: 53 USD od: 35 USD od: 62 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 21 USD od: 22 USD od: 65 USD od: 49 USD od: 57 USD
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
od: 27 USD od: 28 USD od: 82 USD od: 43 USD od: 57 USD
Hertz
Hertz
od: 26 USD od: 29 USD od: 48 USD od: 80 USD od: 60 USD od: 44 USD
Europcar
Europcar
od: 26 USD od: 27 USD od: 49 USD od: 59 USD
Firefly
Firefly
od: 23 USD od: 19 USD od: 60 USD
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
od: 22 USD od: 24 USD od: 52 USD od: 42 USD od: 45 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Johannesburg Lanseria Ostvarite povoljne cijene kod Egotičan iznajmljivača automobila