GOLDCAR Niksic
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

GOLDCAR Niksic

Najbolji najam auta na/u Niksic, Crna Gora. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

GOLDCAR Niksic

GOLDCAR najam auta na/u Niksic

GOLDCAR u Niksic
GOLDCAR
GOLDCAR
8.4
/10
Odlično
8.7
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.4
/10
Čistoća
8.2
/10
Usluge unajmitelja
8
/10
Proces preuzimanja automobila
8.8
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 50 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Niksic

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Goldcar u Niksic pregledalo je 50+ kupacai ocijenilo 8.4/10. Najjeftiniji automobil od Goldcar u Niksic je Skoda Rapid iz Kompaktan klase automobila. Njegova cijena je samo 43,30 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Crna Gora. Najjeftini Ekonomski automobil od Goldcar u Niksic predstavlja Skoda Fabia za 134,40 USD po danu.

  SurPrice Car Rentals je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Niksic s prosječnom osjenom od 9.1/10, na temelju 25+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od SurPrice Car Rentals je Skoda Rapid iz Kompaktan klase za 44,75 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Crna Gora, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža SurPrice Car Rentals u Niksic za Hyundai i20, po cijeni od 58,48 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Dacia Sandero. Njena cijena počinje već od 44,84 USD po danu od AVIS Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 3.8/10 na temelju 250+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Niksic je za Chevrolet Spark koju pruža SIXT Rent A Car. Cijena je samo 11,30 USD po danu. SIXT Rent A Car je ocijenilo 100+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o GOLDCAR na Niksic

GOLDCAR
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Goldcar
Adresa: Aerodromska bb, Tivat, 85320
Telefon: +382 69 197 897
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Tvrtka za iznajmljivanje vozila ima šalter odmah kada izađete iz terminala u zračnoj luci. Samo dođite na šalter.
Ocjena: 8.4/10, nalazi se na Odlično

GOLDCAR cijene najma automobila na/u Zračna Luka Tivat (TIV)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Goldcar
Goldcar
od: 124 USD od: 134 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 11 USD od: 11 USD od: 153 USD od: 55 USD
Europcar
Europcar
od: 14 USD od: 15 USD od: 65 USD od: 49 USD od: 54 USD od: 39 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 44 USD od: 45 USD od: 177 USD od: 129 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 28 USD od: 28 USD od: 136 USD od: 123 USD od: 127 USD
InterRent
InterRent
od: 48 USD od: 50 USD od: 85 USD
Enterprise
Enterprise
od: 28 USD od: 28 USD od: 147 USD od: 54 USD
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
od: 54 USD od: 67 USD od: 73 USD od: 172 USD
Alamo
Alamo
od: 21 USD od: 21 USD od: 103 USD od: 47 USD
Green-Motion
Green-Motion
od: 71 USD od: 55 USD od: 182 USD od: 98 USD od: 63 USD
Firefly
Firefly
od: 27 USD
Rhodium
Rhodium
od: 134 USD od: 146 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Niksic Ostvarite povoljne cijene kod GOLDCAR iznajmljivača automobila