INTERRENT Budva
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

INTERRENT Budva

Najbolji najam auta na/u Budva, Crna Gora. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

INTERRENT Budva

INTERRENT najam auta na/u Budva

INTERRENT u Budva
INTERRENT
INTERRENT
5.7
/10
Prosječno
5.9
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
7.3
/10
Čistoća
4.1
/10
Usluge unajmitelja
5.2
/10
Proces preuzimanja automobila
6
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 50 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Budva

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila InterRent u Budva pregledalo je 50+ kupacai ocijenilo 5.2/10. Najjeftiniji automobil od InterRent u Budva je Toyota Aygo iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 9,68 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Crna Gora. Najjeftini Ekonomski automobil od InterRent u Budva predstavlja Ford Fiesta za 9,91 USD po danu.

  SurPrice Car Rentals je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Budva s prosječnom osjenom od 7.5/10, na temelju 100+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od SurPrice Car Rentals je Fiat Panda iz Mini klase za 13,31 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Crna Gora, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža SurPrice Car Rentals u Budva za Hyundai i20, po cijeni od 13,44 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Dacia Sandero. Njena cijena počinje već od 9,18 USD po danu od AVIS Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 5.6/10 na temelju 250+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Budva je za Chevrolet Spark koju pruža AVIS Car Rental. Cijena je samo 8,96 USD po danu. AVIS Car Rental je ocijenilo 250+ kupaca s prosječnom ocjenom od 5.6/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o INTERRENT na Budva

INTERRENT
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: InterRent
Adresa: Zgragda Aerodroma Tivat, International Arrivals Terminal , Tivat , 85320
Telefon: 382 32 683 434
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 5.7/10, nalazi se na Prosječno

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Budva Ostvarite povoljne cijene kod INTERRENT iznajmljivača automobila