EUROPCAR Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

EUROPCAR Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1

Najbolji najam auta na/u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1 (KUL), Malezija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

EUROPCAR Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1

EUROPCAR najam auta na/u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1

EUROPCAR u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1
EUROPCAR
EUROPCAR
6
/10
Prosječno
6
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
5.3
/10
Čistoća
6
/10
Usluge unajmitelja
5.5
/10
Proces preuzimanja automobila
7.3
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 250 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Europcar u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1 pregledalo je 250+ kupacai ocijenilo 6/10. Najjeftiniji automobil od Europcar u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1 je Proton Preve iz Standardan klase automobila. Njegova cijena je samo 29,81 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Kompaktan u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1 i Mini u Malezija. Najjeftini Kompaktan automobil od Europcar u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1 je Toyota Vios za 39,08 USD po danu. Najjeftini Mini automobil od Europcar u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1 predstavlja Perodua Myvi za 43,04 USD po danu.

  Kasina Rent A Car je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1 s prosječnom osjenom od 8.9/10, na temelju 250+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Kasina Rent A Car je Proton Saga iz Ekonomski klase za 31,90 USD po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1 je Kompaktan s cijenama koje pruža Kasina Rent A Car koje se kreću već od 49,62 USD po danu za Toyota Vios.

  Najjeftiniji Kompaktan u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1 pruža Europcar (ocjenjen s 6/10 na temelju 250+ kupaca), a najpristupačniji automobil u toj grupi je Toyota Vios po cijeni već od 39,08 USD po danu.

  Najjeftiniji Mini pruža isti iznajmljivač: Europcar. Vozilo je Perodua Myvi, po cijeni od 43,04 USD po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Malezija je Green-Matrix (prosječna ocjena 8.4/10 na temelju ocjena 500+ kupaca). Najjeftiniji model automobila u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1 je Kompaktan Perodua Bezza s cijenama koje se kreću već od 57,43 USD po danu.

  Najpopularniji model je Mini Perodua Viva. Njena cijena počinje već od 47,30 USD po danu od Green-Matrix iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.4/10 na temelju 500+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1 je za Proton Saga koju pruža HAWK Rent A Car Group. Cijena je samo 20,79 USD po danu. HAWK Rent A Car Group je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 6/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o EUROPCAR na Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1

EUROPCAR
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Europcar
Adresa: B07, ARRIVAL HALL, MAIN TERMINAL, MAIN TERMINAL, KUALA LUMPUR
Telefon: 60 3 87032201
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 6/10, nalazi se na Prosječno

EUROPCAR cijene najma automobila na/u Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Europcar
Europcar
od: 25 USD od: 21 USD od: 70 USD od: 50 USD od: 54 USD
HAWK Rent A Car Group
HAWK Rent A Car Group
od: 21 USD od: 27 USD od: 85 USD od: 81 USD
Galaxy-Asia-Car-Rental
Galaxy-Asia-Car-Rental
od: 24 USD od: 27 USD od: 44 USD od: 57 USD
Kasina Rent A Car
Kasina Rent A Car
od: 32 USD od: 54 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 57 USD od: 53 USD od: 81 USD
Insas-Pacific
Insas-Pacific
od: 42 USD od: 73 USD
Paradise Rent A Car
Paradise Rent A Car
od: 31 USD od: 31 USD od: 61 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 56 USD od: 60 USD od: 88 USD od: 137 USD
Car-Rental-2-Go
Car-Rental-2-Go
od: 53 USD od: 35 USD
Prima-Odyssey
Prima-Odyssey
od: 27 USD od: 42 USD od: 85 USD
Mayflower Car Rental
Mayflower Car Rental
od: 107 USD
Green-Matrix
Green-Matrix
od: 47 USD od: 54 USD od: 96 USD
SCR Travel & Tour
SCR Travel & Tour
od: 43 USD od: 132 USD od: 89 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 74 USD
Avis
Avis
od: 47 USD od: 43 USD od: 66 USD od: 110 USD
Big-Thumb
Big-Thumb
od: 35 USD od: 76 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Kuala Lumpur Zračna Luka Međunarodna Terminal 1 Ostvarite povoljne cijene kod EUROPCAR iznajmljivača automobila