CAR 4 RENT Jelgava
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

CAR 4 RENT Jelgava

Najbolji najam auta na/u Jelgava, Latvija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

CAR 4 RENT Jelgava

CAR 4 RENT najam auta na/u Jelgava

Savjeti za najam automobila u Jelgava

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Car-4-Rent u Jelgava pregledalo je + kupacai ocijenilo 0/10. Najjeftiniji automobil od Car-4-Rent u Jelgava je Toyota Yaris iz Ekonomski klase automobila. Njegova cijena je samo 38,33 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Latvija. Najjeftini Ekonomski automobil od Car-4-Rent u Jelgava predstavlja Toyota Yaris za 38,33 USD po danu.

  Hertz Car Hire je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Jelgava s prosječnom osjenom od 8.2/10, na temelju 50+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Hertz Car Hire je Opel Corsa iz Ekonomski klase za 24,62 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Latvija, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Hertz Car Hire u Jelgava za Opel Corsa, po cijeni od 24,62 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Fiat Punto. Njena cijena počinje već od 16,29 USD po danu od Green-Motion iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 6.4/10 na temelju 500+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Jelgava je za Fiat Punto koju pruža Green-Motion. Cijena je samo 16,29 USD po danu. Green-Motion je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 6.4/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o CAR 4 RENT na Jelgava

CAR 4 RENT
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Car-4-Rent
Adresa: 52-14 A.Caka Street, Riga, LV 1011
Telefon: +371-7316185 , +371-29666000 (24hr)
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Nije specificirano — Tvrtka za iznajmljivanje još nije odredila vrstu kurva.

CAR 4 RENT cijene najma automobila na/u Zračna Luka Riga (RIX)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Car-4-Rent
Car-4-Rent
od: 38 USD od: 64 USD
InterRent
InterRent
od: 16 USD od: 37 USD od: 56 USD
Green-Motion
Green-Motion
od: 20 USD od: 16 USD od: 811 USD od: 106 USD od: 30 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 21 USD od: 117 USD od: 43 USD od: 34 USD od: 46 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 18 USD od: 36 USD od: 49 USD od: 29 USD
Nu-Car-Rentals
Nu-Car-Rentals
od: 24 USD od: 51 USD od: 35 USD
Enterprise
Enterprise
od: 30 USD od: 43 USD od: 85 USD
Surprice
Surprice
od: 66 USD od: 103 USD od: 119 USD
Thrifty
Thrifty
od: 22 USD od: 22 USD od: 81 USD od: 50 USD od: 31 USD
Rentis
Rentis
od: 37 USD od: 66 USD od: 75 USD
International Supplier
International Supplier
od: 56 USD od: 124 USD od: 153 USD od: 101 USD
Europcar
Europcar
od: 26 USD od: 27 USD od: 130 USD od: 65 USD od: 30 USD
CARSrent
CARSrent
od: 21 USD od: 81 USD od: 35 USD
Alamo
Alamo
od: 32 USD od: 86 USD od: 91 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 43 USD od: 25 USD od: 146 USD od: 60 USD od: 41 USD
Auto 26
Auto 26
od: 35 USD od: 37 USD od: 43 USD
Auto-5
Auto-5
od: 24 USD od: 25 USD od: 56 USD od: 40 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 25 USD od: 133 USD od: 141 USD od: 70 USD od: 64 USD
addCar
addCar
od: 35 USD od: 55 USD
Top-Rent
Top-Rent
od: 20 USD od: 21 USD od: 54 USD od: 41 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Jelgava Ostvarite povoljne cijene kod CAR 4 RENT iznajmljivača automobila