Ispod 25 godina Najam auta Vittoria
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

Ispod 25 godina Najam auta Vittoria

Najbolji najam auta na/u Vittoria, Italija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Ispod 25 godina najam auta na/u Vittoria

KEDDY BY EUROPCAR u Vittoria
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.6
/10
Odlično
7.5
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.7
/10
Čistoća
8.9
/10
Usluge unajmitelja
8.8
/10
Proces preuzimanja automobila
8.9
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 2000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Vittoria

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Keddy-By-Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Vittoria s prosječnom osjenom od 8.6/10, na temelju 2000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Keddy-By-Europcar je Fiat Panda iz Ekonomski klase za 23,05 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Italija, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Keddy-By-Europcar u Vittoria za Fiat Panda, po cijeni od 23,05 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Citroen C1. Njena cijena počinje već od 47,19 USD po danu od Sicily-By-Car iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 7.6/10 na temelju 10000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Vittoria je za Opel Adam koju pruža Maggiore. Cijena je samo 17,27 USD po danu. Maggiore je ocijenilo 2000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.3/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Ispod 25 godina cijene najma automobila na/u Comiso Zračna Luka Vincenzo Magliocco (CIY)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Maggiore
Maggiore
od: 17 USD od: 18 USD od: 158 USD od: 101 USD od: 32 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 17 USD od: 17 USD od: 138 USD od: 166 USD od: 103 USD od: 71 USD od: 172 USD
Maggiore
Maggiore
od: 34 USD od: 35 USD od: 128 USD od: 94 USD
Sicily-By-Car
Sicily-By-Car
od: 30 USD od: 47 USD od: 87 USD od: 35 USD
Europcar
Europcar
od: 33 USD od: 39 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 18 USD od: 18 USD od: 212 USD od: 167 USD od: 97 USD od: 51 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 60 USD od: 63 USD od: 73 USD
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
od: 53 USD od: 23 USD
Dollar
Dollar
od: 81 USD od: 85 USD od: 98 USD
Optimorent
Optimorent
od: 42 USD od: 42 USD od: 179 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Vittoria Ostvarite povoljne cijene kod Ispod 25 godina iznajmljivača automobila