BUDGET Sinalunga
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

BUDGET Sinalunga

Najbolji najam auta na/u Sinalunga, Italija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

BUDGET Sinalunga

BUDGET najam auta na/u Sinalunga

BUDGET u Sinalunga
BUDGET
BUDGET
7.4
/10
Vrlo dobro
7.2
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
7.8
/10
Čistoća
6.9
/10
Usluge unajmitelja
6.3
/10
Proces preuzimanja automobila
9
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 5000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Sinalunga

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Budget Car Rental u Sinalunga pregledalo je 5000+ kupacai ocijenilo 7.4/10. Najjeftiniji automobil od Budget Car Rental u Sinalunga je Opel Adam iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 44,41 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Italija. Najjeftini Ekonomski automobil od Budget Car Rental u Sinalunga predstavlja Fiat Panda za 44,41 USD po danu.

  Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Sinalunga s prosječnom osjenom od 7.8/10, na temelju 5000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Europcar je Citroen C1 iz Mini klase za 50,96 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Italija, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Europcar u Sinalunga za Fiat Panda, po cijeni od 55,06 USD po danu.

  Najjeftiniji najam u Sinalunga je za Opel Adam koju pruža Budget Car Rental. Cijena je samo 44,41 USD po danu. Budget Car Rental je ocijenilo 5000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.4/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o BUDGET na Sinalunga

BUDGET
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Budget Car Rental
Adresa: Via Simone Martini 36, Siena, 53100
Telefon: 0577 270305
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Nije specificirano — Tvrtka za iznajmljivanje još nije odredila vrstu kurva.
Ocjena: 7.4/10, nalazi se na Vrlo dobro

BUDGET cijene najma automobila na/u Chiusi Train Station

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Noleggiare
Noleggiare
od: 28 USD od: 32 USD od: 103 USD od: 43 USD od: 45 USD od: 55 USD
Europcar
Europcar
od: 88 USD od: 96 USD od: 223 USD od: 140 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 110 USD od: 110 USD

BUDGET lokacije najma automobila blizu Sinalunga

BUDGET najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Sinalunga

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Siena 35.71 km / 22.19 mi

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Sinalunga Ostvarite povoljne cijene kod BUDGET iznajmljivača automobila