EUROPCAR Foligno
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

EUROPCAR Foligno

Najbolji najam auta na/u Foligno, Italija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

EUROPCAR Foligno

EUROPCAR najam auta na/u Foligno

EUROPCAR u Foligno
EUROPCAR
EUROPCAR
7.5
/10
Vrlo dobro
7.1
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.2
/10
Čistoća
7.3
/10
Usluge unajmitelja
7
/10
Proces preuzimanja automobila
8
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 2000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Foligno

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Europcar u Foligno pregledalo je 5000+ kupacai ocijenilo 7.6/10. Najjeftiniji automobil od Europcar u Foligno je Citroen C1 iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 14,21 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Italija. Najjeftini Ekonomski automobil od Europcar u Foligno predstavlja Fiat Panda za 14,71 USD po danu.

  Ecovia je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Foligno s prosječnom osjenom od 7.9/10, na temelju 5000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Ecovia je Fiat Panda iz Ekonomski klase za 19,54 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Italija, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Ecovia u Foligno za Fiat Panda, po cijeni od 19,54 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Volkswagen Polo. Njena cijena počinje već od 23,13 USD po danu od Sicily-By-Car iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.1/10 na temelju 10000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Foligno je za Toyota Aygo koju pruža Budget Car Rental. Cijena je samo 12,51 USD po danu. Budget Car Rental je ocijenilo 10000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o EUROPCAR na Foligno

EUROPCAR
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Europcar
Adresa: VIA LE FORNACI, 90/B, FABRIANO, 60044
Telefon: 39 331 0732/4135
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Nije specificirano — Tvrtka za iznajmljivanje još nije odredila vrstu kurva.
Ocjena: 7.5/10, nalazi se na Vrlo dobro

EUROPCAR cijene najma automobila na/u Perugia Zračna Luka (PEG)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Europcar
Europcar
od: 14 USD od: 15 USD od: 76 USD od: 66 USD od: 125 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 13 USD od: 13 USD od: 146 USD od: 177 USD od: 33 USD od: 76 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 18 USD od: 18 USD od: 103 USD od: 61 USD od: 74 USD od: 46 USD od: 119 USD
Sicily-By-Car
Sicily-By-Car
od: 22 USD od: 23 USD od: 77 USD od: 37 USD od: 78 USD
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
od: 14 USD od: 15 USD od: 174 USD od: 66 USD od: 122 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 59 USD od: 64 USD od: 88 USD
Green-Motion
Green-Motion
od: 277 USD od: 277 USD
Ecovia
Ecovia
od: 22 USD od: 20 USD od: 201 USD
Optimorent
Optimorent
od: 18 USD od: 18 USD
Autovia
Autovia
od: 26 USD od: 513 USD od: 307 USD od: 153 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Foligno Ostvarite povoljne cijene kod EUROPCAR iznajmljivača automobila