DOLLAR Kutaisi Airport
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

DOLLAR Kutaisi Airport

Najbolji najam auta na/u Kutaisi Airport (KUT), Gruzija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

DOLLAR Kutaisi Airport

DOLLAR najam auta na/u Kutaisi Airport

DOLLAR u Kutaisi Airport
DOLLAR
DOLLAR
8.3
/10
Odlično
7.5
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
7.5
/10
Čistoća
8.8
/10
Usluge unajmitelja
9.1
/10
Proces preuzimanja automobila
8.6
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 25 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Kutaisi Airport

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Dollar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Kutaisi Airport s prosječnom osjenom od 8.3/10, na temelju 25+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Dollar je Renault Logan iz Ekonomski klase za 62,52 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Gruzija, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Dollar u Kutaisi Airport za Renault Logan, po cijeni od 62,52 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Honda Fit. Njena cijena počinje već od 38,71 USD po danu od Surprice iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 7.5/10 na temelju 10+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Kutaisi Airport je za Honda Fit koju pruža Surprice. Cijena je samo 38,71 USD po danu. Surprice je ocijenilo 10+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.5/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o DOLLAR na Kutaisi Airport

DOLLAR
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Dollar
Adresa: Samtredia, village didi jikhaishi, Kutaisi
Telefon: +995558904850
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Upoznajte i ugovorite. — Predstavnik agencije za iznajmljivanje vozila dočekat će vas u zračnoj luci i odvesti do mjesta preuzimanja vozila.
Ocjena: 8.3/10, nalazi se na Odlično

DOLLAR cijene najma automobila na/u Kutaisi Airport

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Dollar
Dollar
od: 63 USD od: 87 USD od: 157 USD od: 131 USD
Gtg-Cars
Gtg-Cars
od: 45 USD od: 49 USD od: 155 USD od: 90 USD
Surprice
Surprice
od: 39 USD od: 116 USD od: 88 USD od: 66 USD
City-Rent-Car
City-Rent-Car
od: 223 USD od: 82 USD od: 96 USD
Hertz
Hertz
od: 76 USD od: 105 USD od: 253 USD od: 158 USD
Thrifty
Thrifty
od: 69 USD od: 96 USD od: 172 USD od: 144 USD
Europcar
Europcar
od: 93 USD od: 115 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Kutaisi Airport Ostvarite povoljne cijene kod DOLLAR iznajmljivača automobila