APEX Heredia
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

APEX Heredia

Najbolji najam auta na/u Heredia, Kostarika. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

APEX Heredia

APEX najam auta na/u Heredia

Savjeti za najam automobila u Heredia

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Apex u Heredia pregledalo je + kupacai ocijenilo 0/10. Najjeftiniji automobil od Apex u Heredia je BYD FO iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 24,75 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Džip u Kostarika. Najjeftini Džip automobil od Apex u Heredia predstavlja Daihatsu Bego za 42,82 USD po danu.

  Easy-Car je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Heredia s prosječnom osjenom od 8.8/10, na temelju 5+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Easy-Car je Hyundai Grand i10 iz Ekonomski klase za 16,28 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Kostarika, Džip, najjeftiniju cijenu pruža Easy-Car u Heredia za Ssangyong Korando, po cijeni od 18,39 USD po danu.

  Najpopularniji model je Džip Suzuki Jimny. Njena cijena počinje već od 17,32 USD po danu od Dollar Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 6.3/10 na temelju 25+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Heredia je za Suzuki Celerio koju pruža Payless. Cijena je samo 4,40 USD po danu. Payless je ocijenilo 25+ kupaca s prosječnom ocjenom od 6.7/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o APEX na Heredia

APEX
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Apex
Adresa: Juan Santamaria Airport, Alajuela, Costa Rica, Alajuela
Telefon: +506-2443-7662
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Besplatan autobusni prijevoz — Agencija za iznajmljivanje vozila osigurava besplatan autobusni prijevoz do mjesta preuzimanja vozila u blizini glavnog terminala.

APEX cijene najma automobila na/u Međunarodna Zračna Luka San Jose (SJO)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Apex
Apex
od: 25 USD od: 33 USD od: 43 USD
Payless
Payless
od: 4 USD od: 87 USD od: 107 USD
Green-Motion
Green-Motion
od: 10 USD od: 145 USD od: 131 USD
Enterprise
Enterprise
od: 40 USD od: 43 USD od: 106 USD od: 88 USD od: 54 USD
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
od: 12 USD od: 45 USD od: 17 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 28 USD od: 32 USD od: 54 USD
Adobe Rent a Car
Adobe Rent a Car
od: 30 USD od: 30 USD od: 80 USD od: 34 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 16 USD od: 53 USD od: 31 USD
Alamo
Alamo
od: 16 USD od: 17 USD od: 58 USD od: 29 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 23 USD od: 29 USD od: 121 USD od: 57 USD od: 37 USD
Europcar
Europcar
od: 38 USD od: 46 USD
Mex Rent A Car
Mex Rent A Car
od: 72 USD od: 29 USD
Economy Rent A Car
Economy Rent A Car
od: 53 USD od: 53 USD od: 75 USD
International Supplier
International Supplier
od: 32 USD od: 38 USD od: 57 USD
Payless Car Rental
Payless Car Rental
od: 9 USD od: 40 USD
Easy-Car
Easy-Car
od: 31 USD od: 16 USD od: 72 USD od: 18 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 30 USD od: 35 USD od: 49 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Heredia Ostvarite povoljne cijene kod APEX iznajmljivača automobila