ENTERPRISE Zračna Luka Townsville
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ENTERPRISE Zračna Luka Townsville

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Townsville (TSV), Australija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

ENTERPRISE Zračna Luka Townsville

ENTERPRISE najam auta na/u Zračna Luka Townsville

ENTERPRISE u Zračna Luka Townsville
ENTERPRISE
ENTERPRISE
7.7
/10
Vrlo dobro
7.4
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.4
/10
Čistoća
7.3
/10
Usluge unajmitelja
7.1
/10
Proces preuzimanja automobila
8.2
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 250 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Townsville

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Enterprise u Zračna Luka Townsville pregledalo je 250+ kupacai ocijenilo 7.7/10. Najjeftiniji automobil od Enterprise u Zračna Luka Townsville je Toyota Camry iz Veliki klase automobila. Njegova cijena je samo 38,80 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Zračna Luka Townsville i Džip u Australija. Najjeftini Ekonomski automobil od Enterprise u Zračna Luka Townsville je Kia Rio za 53,69 USD po danu. Najjeftini Džip automobil od Enterprise u Zračna Luka Townsville predstavlja Mitsubishi ASX za 45,54 USD po danu.

  Thrifty Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Townsville s prosječnom osjenom od 8.9/10, na temelju 2000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Thrifty Car Rental je Ford Focus iz Kompaktan klase za 34,80 USD po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Zračna Luka Townsville je Ekonomski s cijenama koje pruža Thrifty Car Rental koje se kreću već od 35,38 USD po danu za Toyota Yaris.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Australija, Džip, najjeftiniju cijenu pruža Thrifty Car Rental u Zračna Luka Townsville za Mitsubishi Outlander, po cijeni od 41,84 USD po danu.

  Najjeftiniji Ekonomski u Zračna Luka Townsville pruža Alamo (ocjenjen s 7.8/10 na temelju 250+ kupaca), a najpristupačniji automobil u toj grupi je Kia Rio po cijeni već od 47,72 USD po danu.

  Najjeftiniji Džip pruža isti iznajmljivač: Alamo. Vozilo je Mitsubishi ASX, po cijeni od 42,63 USD po danu.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Townsville je za Hyundai i20 koju pruža Budget Car Rental. Cijena je samo 31,93 USD po danu. Budget Car Rental je ocijenilo 2000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.4/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o ENTERPRISE na Zračna Luka Townsville

ENTERPRISE
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Enterprise
Adresa: TERMINAL BUILDING, CORAL SEA DRIVE GARBUTT, TOWNSVILLE, 4814 , QLD, QLD
Telefon: 747793891
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 7.7/10, nalazi se na Vrlo dobro

ENTERPRISE cijene najma automobila na/u Zračna Luka Townsville

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Enterprise
Enterprise
od: 54 USD od: 54 USD od: 39 USD od: 46 USD
Red-Spot
Red-Spot
od: 43 USD od: 46 USD od: 55 USD od: 56 USD
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
od: 32 USD od: 77 USD od: 38 USD
Alamo
Alamo
od: 48 USD od: 38 USD od: 43 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 71 USD od: 79 USD od: 76 USD od: 73 USD
Europcar
Europcar
od: 84 USD od: 93 USD od: 152 USD od: 83 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 40 USD od: 50 USD od: 119 USD od: 53 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 33 USD od: 39 USD od: 117 USD od: 41 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 72 USD od: 35 USD od: 40 USD od: 119 USD od: 42 USD
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
od: 84 USD od: 136 USD od: 84 USD
National
National
od: 57 USD od: 49 USD od: 63 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Townsville Ostvarite povoljne cijene kod ENTERPRISE iznajmljivača automobila