ACE Surfers Paradise
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ACE Surfers Paradise

Najbolji najam auta na/u Surfers Paradise, Australija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

ACE Surfers Paradise

ACE najam auta na/u Surfers Paradise

ACE u Surfers Paradise
ACE
ACE
7.2
/10
Vrlo dobro
7.8
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
7.2
/10
Čistoća
7.3
/10
Usluge unajmitelja
6.4
/10
Proces preuzimanja automobila
7.5
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 1000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Surfers Paradise

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila ACE Rental Cars u Surfers Paradise pregledalo je 1000+ kupacai ocijenilo 7.2/10. Najjeftiniji automobil od ACE Rental Cars u Surfers Paradise je Toyota Corolla iz Standardan klase automobila. Njegova cijena je samo 18,73 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Džip u Australija. Najjeftini Džip automobil od ACE Rental Cars u Surfers Paradise predstavlja Mitsubishi Outlander za 28,06 USD po danu.

  Enterprise je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Surfers Paradise s prosječnom osjenom od 7.4/10, na temelju 250+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Enterprise je Hyundai i20 iz Kompaktan klase za 21,98 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Australija, Džip, najjeftiniju cijenu pruža Enterprise u Surfers Paradise za Mitsubishi ASX, po cijeni od 23,52 USD po danu.

  Najpopularniji model je Džip Mitsubishi Outlander. Njena cijena počinje već od 24,94 USD po danu od East-Coast iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 7.8/10 na temelju 5000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Surfers Paradise je za Hyundai Getz koju pruža Tiger-Car-Rentals. Cijena je samo 15,40 USD po danu. Tiger-Car-Rentals još nisu ocijenili naši kupci, učinite to prvi!

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o ACE na Surfers Paradise

ACE
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: ACE Rental Cars
Adresa: 423 Golden Four Drive, Tugun, Coolangatta, 4224, QLD
Telefon: 1806 62 04 08
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 7.2/10, nalazi se na Vrlo dobro

ACE cijene najma automobila na/u Surfers Paradise

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Red-Spot
Red-Spot
od: 21 USD od: 76 USD
Europcar
Europcar
od: 20 USD od: 33 USD od: 70 USD od: 84 USD od: 31 USD
Abaa car rentals
Abaa car rentals
od: 23 USD od: 62 USD od: 53 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 46 USD od: 36 USD od: 101 USD od: 55 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 45 USD od: 35 USD od: 99 USD od: 60 USD
East-Coast
East-Coast
od: 29 USD od: 45 USD od: 91 USD
Enterprise
Enterprise
od: 111 USD od: 112 USD
Alamo
Alamo
od: 111 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 64 USD od: 62 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Surfers Paradise Ostvarite povoljne cijene kod ACE iznajmljivača automobila