AERODRIVE Penrith
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

AERODRIVE Penrith

Najbolji najam auta na/u Penrith, Australija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

AERODRIVE Penrith

AERODRIVE najam auta na/u Penrith

AERODRIVE u Penrith
AERODRIVE
AERODRIVE
8.2
/10
Odlično
8.1
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
9.1
/10
Čistoća
8.7
/10
Usluge unajmitelja
6.5
/10
Proces preuzimanja automobila
8.7
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 10 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Penrith

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Aerodrive u Penrith pregledalo je 10+ kupacai ocijenilo 8.1/10. Najjeftiniji automobil od Aerodrive u Penrith je Toyota Corolla iz Kompaktan klase automobila. Njegova cijena je samo 16,18 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Džip u Australija. Najjeftini Džip automobil od Aerodrive u Penrith predstavlja Hyundai Tucson za 42,92 USD po danu.

  Hertz Car Hire je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Penrith s prosječnom osjenom od 9.2/10, na temelju 2000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Hertz Car Hire je Suzuki Swift iz Ekonomski klase za 26,66 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Australija, Džip, najjeftiniju cijenu pruža Hertz Car Hire u Penrith za Nissan Qashqai, po cijeni od 35,45 USD po danu.

  Najpopularniji model je Džip Mitsubishi Outlander. Njena cijena počinje već od 48,68 USD po danu od East-Coast iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 6.8/10 na temelju 5000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Penrith je za Hyundai i20 koju pruža East-Coast. Cijena je samo 16,12 USD po danu. East-Coast je ocijenilo 5000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.1/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o AERODRIVE na Penrith

AERODRIVE
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Aerodrive
Adresa: 338 King Street , Mascot, Sydney, 2020, NSW, New South Wales
Telefon: 1300 237 637
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Besplatan autobusni prijevoz — Agencija za iznajmljivanje vozila osigurava besplatan autobusni prijevoz do mjesta preuzimanja vozila u blizini glavnog terminala.
Ocjena: 8.2/10, nalazi se na Odlično

AERODRIVE cijene najma automobila na/u Penrith Centar

Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 31 USD od: 63 USD od: 101 USD od: 53 USD
Europcar
Europcar
od: 37 USD od: 51 USD od: 76 USD od: 83 USD od: 49 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Penrith Ostvarite povoljne cijene kod AERODRIVE iznajmljivača automobila