BARGAIN CAR RENTALS Nambour
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

BARGAIN CAR RENTALS Nambour

Najbolji najam auta na/u Nambour, Australija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

BARGAIN CAR RENTALS Nambour

BARGAIN CAR RENTALS najam auta na/u Nambour

BARGAIN CAR RENTALS u Nambour
BARGAIN CAR RENTALS
BARGAIN CAR RENTALS
8.2
/10
Odlično
8.3
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.1
/10
Čistoća
8.2
/10
Usluge unajmitelja
7.7
/10
Proces preuzimanja automobila
8.4
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 1000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Nambour

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Bargain-Car-Rentals u Nambour pregledalo je 1000+ kupacai ocijenilo 8.2/10. Najjeftiniji automobil od Bargain-Car-Rentals u Nambour je Hyundai ix35 iz Džip klase automobila. Njegova cijena je samo 27,10 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Džip u Australija. Najjeftini Džip automobil od Bargain-Car-Rentals u Nambour predstavlja Hyundai ix35 za 27,10 USD po danu.

  Sunset-Rent-A-Car je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Nambour s prosječnom osjenom od 9.4/10, na temelju 10+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Sunset-Rent-A-Car je Hyundai Accent iz Kompaktan klase za 28,48 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Australija, Džip, najjeftiniju cijenu pruža Sunset-Rent-A-Car u Nambour za Hyundai Tucson, po cijeni od 31,70 USD po danu.

  Najpopularniji model je Džip Mitsubishi Outlander. Njena cijena počinje već od 34,19 USD po danu od East-Coast iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 7.8/10 na temelju 5000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Nambour je za Hyundai Getz koju pruža Tiger-Car-Rentals. Cijena je samo 15,22 USD po danu. Tiger-Car-Rentals još nisu ocijenili naši kupci, učinite to prvi!

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o BARGAIN CAR RENTALS na Nambour

BARGAIN CAR RENTALS
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Bargain-Car-Rentals
Adresa: 6 Cessna Street, Sunshine Coast Airport, Sunshine Coast, 4564, QLD
Telefon: 0427690194 / 1300729230
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Besplatan autobusni prijevoz — Agencija za iznajmljivanje vozila osigurava besplatan autobusni prijevoz do mjesta preuzimanja vozila u blizini glavnog terminala.
Ocjena: 8.2/10, nalazi se na Odlično

BARGAIN CAR RENTALS cijene najma automobila na/u Zračna Luka Maroochydore (MCY)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 20 USD od: 20 USD od: 37 USD od: 36 USD
Tiger-Car-Rentals
Tiger-Car-Rentals
od: 15 USD
East-Coast
East-Coast
od: 16 USD od: 25 USD od: 56 USD od: 34 USD
Europcar
Europcar
od: 42 USD od: 42 USD od: 80 USD od: 62 USD od: 41 USD
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
od: 28 USD od: 31 USD od: 55 USD od: 27 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 20 USD od: 44 USD od: 59 USD od: 43 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 19 USD od: 44 USD od: 58 USD od: 39 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 39 USD od: 42 USD od: 57 USD od: 43 USD
Abaa car rentals
Abaa car rentals
od: 22 USD od: 38 USD od: 56 USD od: 44 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 39 USD od: 44 USD od: 64 USD od: 43 USD
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
od: 36 USD od: 84 USD od: 35 USD
Sunset-Rent-A-Car
Sunset-Rent-A-Car
od: 32 USD

BARGAIN CAR RENTALS lokacije najma automobila blizu Nambour

BARGAIN CAR RENTALS najam auta na obližnjoj zračnoj luci

Najam Auta blizu Nambour

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Nambour Ostvarite povoljne cijene kod BARGAIN CAR RENTALS iznajmljivača automobila