Džip Najam Mosman Park
10
00
10
00
Džip Najam Mosman Park

Džip Najam Mosman Park

Najbolji najam auta na/u Mosman Park, Australija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Džip najam auta na/u Mosman Park

ALPHA u Mosman Park
ALPHA
ALPHA
8.6
/10
Odlično
8.4
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
9
/10
Čistoća
9
/10
Usluge unajmitelja
7.9
/10
Proces preuzimanja automobila
8.8
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 1000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Mosman Park

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Džip su kategorija koja se često rezervira u Mosman Park. Najjeftini Džip predstavlja Mitsubishi Outlander koju pruža ACE Rental Cars u Mosman Park. Cijena kreće već od 23,00 USD po danu.

  Ako želite unajmiti Džip od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Mosman Park, obratite pozornost na Alpha Car Hire. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 1000+ kupaca s prosječnom ocjenom 8.6/10. Džip vozilo koje Alpha Car Hire nudi u Mosman Park po najnižoj cijeni je Nissan X-Trail. Cijena joj je oko 26,88 USD po danu.

  Alpha Car Hire je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Mosman Park s prosječnom osjenom od 8.6/10, na temelju 1000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Alpha Car Hire je Nissan Micra iz Ekonomski klase za 21,10 USD po danu.

  Najjeftiniji najam u Mosman Park je za Toyota Corolla koju pruža ACE Rental Cars. Cijena je samo 17,28 USD po danu. ACE Rental Cars je ocijenilo 1000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 4.8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Džip cijene najma automobila na/u Zračna Luka Perth (PER)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
od: 21 USD od: 35 USD od: 68 USD od: 27 USD
Red-Spot
Red-Spot
od: 43 USD od: 47 USD od: 77 USD od: 85 USD od: 29 USD
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
od: 80 USD od: 33 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 28 USD od: 37 USD od: 54 USD od: 91 USD od: 34 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 31 USD od: 35 USD od: 79 USD od: 34 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 31 USD od: 36 USD od: 81 USD od: 35 USD
Sunset-Rent-A-Car
Sunset-Rent-A-Car
od: 70 USD od: 36 USD
Alamo
Alamo
od: 40 USD od: 41 USD od: 70 USD od: 41 USD
Enterprise
Enterprise
od: 40 USD od: 41 USD od: 44 USD od: 70 USD od: 42 USD
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
od: 36 USD od: 67 USD od: 42 USD
Europcar
Europcar
od: 57 USD od: 56 USD od: 113 USD od: 95 USD od: 43 USD
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
od: 38 USD od: 82 USD od: 43 USD
National
National
od: 41 USD od: 52 USD od: 98 USD od: 47 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 84 USD od: 110 USD od: 128 USD od: 73 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 72 USD od: 97 USD od: 90 USD od: 80 USD od: 83 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Mosman Park Ostvarite povoljne cijene kod Džip iznajmljivača automobila