Luksuzan Najam auta Melbourne Southern Cross Station
10
00
10
00
Luksuzan Najam auta Melbourne Southern Cross Station

Luksuzan Najam auta Melbourne Southern Cross Station

Najbolji najam auta na/u Melbourne Southern Cross Station, Australija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Luksuzan najam auta na/u Melbourne Southern Cross Station

KEDDY BY EUROPCAR u Melbourne Southern Cross Station
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.5
/10
Odlično
8.1
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.6
/10
Čistoća
8.6
/10
Usluge unajmitelja
8.2
/10
Proces preuzimanja automobila
8.7
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 500 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Melbourne Southern Cross Station

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Luksuzan su kategorija koja se često rezervira u Melbourne Southern Cross Station. Najjeftini Luksuzan predstavlja Mercedes C Class koju pruža Europcar u Melbourne Southern Cross Station. Cijena kreće već od 100,60 USD po danu.

  Keddy-By-Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Melbourne Southern Cross Station s prosječnom osjenom od 8.5/10, na temelju 500+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Keddy-By-Europcar je Hyundai i20 iz Kompaktan klase za 33,11 USD po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Melbourne Southern Cross Station je Kompaktan s cijenama koje pruža Keddy-By-Europcar koje se kreću već od 33,11 USD po danu za Hyundai i20.

  Najjeftiniji Kompaktan u Melbourne Southern Cross Station pruža Europcar (ocjenjen s 8.2/10 na temelju 5000+ kupaca), a najpristupačniji automobil u toj grupi je Hyundai i20 po cijeni već od 65,42 USD po danu.

  Najjeftiniji Džip pruža isti iznajmljivač: Europcar. Vozilo je Mitsubishi ASX, po cijeni od 81,19 USD po danu.

  Najjeftiniji najam u Melbourne Southern Cross Station je za Hyundai i20 koju pruža Keddy-By-Europcar. Cijena je samo 33,11 USD po danu. Keddy-By-Europcar je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.5/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Luksuzan cijene najma automobila na/u Melbourne Southern Cross Station

Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Europcar
Europcar
od: 59 USD od: 77 USD od: 101 USD od: 137 USD od: 119 USD od: 81 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Melbourne Southern Cross Station Ostvarite povoljne cijene kod Luksuzan iznajmljivača automobila