AVIS Zračna Luka Launceston Tasmania
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

AVIS Zračna Luka Launceston Tasmania

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Launceston Tasmania (LST), Australija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

AVIS Zračna Luka Launceston Tasmania

AVIS najam auta na/u Zračna Luka Launceston Tasmania

AVIS u Zračna Luka Launceston Tasmania
AVIS
AVIS
8.1
/10
Odlično
7.6
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
7.5
/10
Čistoća
8.3
/10
Usluge unajmitelja
7.6
/10
Proces preuzimanja automobila
9.3
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 2000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Launceston Tasmania

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila AVIS Car Rental u Zračna Luka Launceston Tasmania pregledalo je 2000+ kupacai ocijenilo 8.1/10. Najjeftiniji automobil od AVIS Car Rental u Zračna Luka Launceston Tasmania je Kia Rio iz Ekonomski klase automobila. Njegova cijena je samo 22,23 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Džip u Australija. Najjeftini Džip automobil od AVIS Car Rental u Zračna Luka Launceston Tasmania predstavlja Toyota Kluger za 27,81 USD po danu.

  East-Coast je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Launceston Tasmania s prosječnom osjenom od 9.2/10, na temelju 5000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od East-Coast je Hyundai i20 iz Kompaktan klase za 14,66 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Australija, Džip, najjeftiniju cijenu pruža East-Coast u Zračna Luka Launceston Tasmania za Mitsubishi Outlander, po cijeni od 59,11 USD po danu.

  Najjeftiniji Džip predstavio je Europcar (ocjenjen 8.2/10 na temelju 5000+ kupaca). Vozilo je Mitsubishi ASX, po cijeni od 42,70 USD po danu.

  Najpopularniji model je Džip Mitsubishi Outlander. Njena cijena počinje već od 59,11 USD po danu od East-Coast iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 9.2/10 na temelju 5000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Launceston Tasmania je za Hyundai i20 koju pruža East-Coast. Cijena je samo 14,66 USD po danu. East-Coast je ocijenilo 5000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 9.2/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o AVIS na Zračna Luka Launceston Tasmania

AVIS
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: AVIS Car Rental
Adresa: Airport Entrance, Launceston, 7250, TAS, Tasmania
Telefon: (61) 03 6391 0522
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 8.1/10, nalazi se na Odlično

AVIS cijene najma automobila na/u Zračna Luka Launceston Tasmania

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 22 USD od: 24 USD od: 86 USD od: 28 USD
Red-Spot
Red-Spot
od: 22 USD od: 25 USD od: 29 USD
Bargain-Car-Rentals
Bargain-Car-Rentals
od: 17 USD od: 30 USD od: 66 USD od: 35 USD
Europcar
Europcar
od: 63 USD od: 50 USD od: 160 USD od: 139 USD od: 131 USD od: 43 USD
East-Coast
East-Coast
od: 20 USD od: 46 USD od: 55 USD od: 59 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 83 USD od: 121 USD od: 71 USD od: 92 USD
Alamo
Alamo
od: 40 USD od: 32 USD od: 136 USD od: 61 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 22 USD od: 57 USD od: 85 USD od: 32 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 82 USD od: 22 USD od: 113 USD od: 183 USD od: 119 USD
Enterprise
Enterprise
od: 43 USD od: 43 USD od: 30 USD od: 112 USD od: 61 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 52 USD od: 38 USD od: 54 USD
National
National
od: 53 USD od: 66 USD od: 138 USD od: 71 USD
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
od: 33 USD od: 209 USD od: 45 USD

Zašto unajmiti automobil s CARNGO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Launceston Tasmania Ostvarite povoljne cijene kod AVIS iznajmljivača automobila