EASIRENT London Airport Gatwick North
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

EASIRENT London Airport Gatwick North

Beste leiebiler i London Airport Gatwick North (LGW), Storbritannia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

EASIRENT London Airport Gatwick North

EASIRENT leiebil i London Airport Gatwick North

EASIRENT i London Airport Gatwick North
EASIRENT
EASIRENT
5.2
/10
Middelmådig
5.1
/10
Total verdi for pengene
6.4
/10
Renslighet
4.9
/10
Service i skranken
3.5
/10
Hentingsprosess av leiebil
6.1
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 10000 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til London Airport Gatwick North

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Easirent Low Cost Car Rental i London Airport Gatwick North ble anmeldt av 10000+ kunder med en vurdering på 5.2/10. Den billigeste bilen fra Easirent Low Cost Car Rental i London Airport Gatwick North er Volkswagen Caddy Combo Van i leiebilklassen Van. Prisen er kun USD 25,55 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Kompakt i Storbritannia. Den billigste bilen i Kompakt fra Easirent Low Cost Car Rental i London Airport Gatwick North er presentert av Ford Focus for USD 43,75 per dag.

  Keddy-By-Europcar er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i London Airport Gatwick North med en gjennomsnittsvurdering på 8/10, basert på 5000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Keddy-By-Europcar er Fiat 500 i leiebilklassen Mini for USD 22,76 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Storbritannia, hvilket er Kompakt, er den billigste bilen fra Keddy-By-Europcar i London Airport Gatwick North Fiat 500L, med en pris på USD 27,02 per dag.

  Den billigste Kompakt-bilen er presentert av Europcar (vurdert til 7.7/10 av 5000+ kunder). Bilen er Fiat 500L, priset til USD 36,69 per dag.

  Blant Kompakt er den mest populære modellen Volkswagen Golf. Prisen starter fra USD 64,99 per dag fra Green-Motion, hvilken gjennomsnittlig score er 5.5/10, basert på 10000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i London Airport Gatwick North er Hyundai i10 fra Goldcar. Prisen er kun USD 19,76 per dag. Goldcar ble anmeldt av 500+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 5.8/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om EASIRENT i London Airport Gatwick North

EASIRENT
Info & Kontakter
Firmanavn: Easirent Low Cost Car Rental
Adresse: Easirent c/o Crowne Plaza, Langley Drive, Crawley, RH1 17SX
Telefon: 01293 839700
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Gratis skyttelbuss — Bilutleieselskapet tilbyr gratis skyttelbuss til hentestedet for bilen nær hovedterminalen.
Vurdering: 5.2/10, som er Middelmådig

EASIRENT leiebilpriser i London Airport Gatwick North

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Easirent Low Cost Car Rental
Easirent Low Cost Car Rental
fra USD 34 fra USD 35 fra USD 26 fra USD 99
Goldcar
Goldcar
fra USD 20 fra USD 21 fra USD 34
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra USD 23 fra USD 25 fra USD 69 fra USD 90 fra USD 74
Europcar
Europcar
fra USD 31 fra USD 32 fra USD 79 fra USD 103 fra USD 85 fra USD 429
Interrent
Interrent
fra USD 21 fra USD 22 fra USD 51 fra USD 36
Green-Motion
Green-Motion
fra USD 60 fra USD 62 fra USD 190 fra USD 74 fra USD 64

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i London Airport Gatwick North Få billige priser for EASIRENT bilutleie