CIRCULAR Antalya Innenlands Lufthavn
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

CIRCULAR Antalya Innenlands Lufthavn

Beste leiebiler i Antalya Innenlands Lufthavn (AY1), Tyrkia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

CIRCULAR Antalya Innenlands Lufthavn

CIRCULAR leiebil i Antalya Innenlands Lufthavn

CIRCULAR i Antalya Innenlands Lufthavn
CIRCULAR
CIRCULAR
5.2
/10
Middelmådig
5.3
/10
Total verdi for pengene
4.9
/10
Renslighet
5
/10
Service i skranken
5
/10
Hentingsprosess av leiebil
5.8
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 1000 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Antalya Innenlands Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Circular Car Hire i Antalya Innenlands Lufthavn ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurdering på 5.2/10. Den billigeste bilen fra Circular Car Hire i Antalya Innenlands Lufthavn er Fiat Linea i leiebilklassen Kompakt. Prisen er kun USD 26,07 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Tyrkia. Den billigste bilen i Økonomi fra Circular Car Hire i Antalya Innenlands Lufthavn er presentert av Citroen C3 for USD 27,74 per dag.

  Enterprise er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Antalya Innenlands Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 7.5/10, basert på 250+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Enterprise er Peugeot 3008 i leiebilklassen Van for USD 46,11 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Tyrkia, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Enterprise i Antalya Innenlands Lufthavn Renault Clio, med en pris på USD 70,96 per dag.

  Den billigste Økonomi-bilen er presentert av Budget Car Rental (vurdert til 6.7/10 av 1000+ kunder). Bilen er Renault Clio, priset til USD 23,50 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Citroen C3. Prisen starter fra USD 27,74 per dag fra Circular Car Hire, hvilken gjennomsnittlig score er 5.2/10, basert på 1000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Antalya Innenlands Lufthavn er Renault Clio fra Budget Car Rental. Prisen er kun USD 23,50 per dag. Budget Car Rental ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 6.7/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om CIRCULAR i Antalya Innenlands Lufthavn

CIRCULAR
Info & Kontakter
Firmanavn: Circular Car Hire
Adresse: ANTALYA AIRPORT DOMESTIC ARRIVALS HALL, 7095
Telefon: +90 532 783 95 31
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Møte og motta — En representant fra bilutleieselskapet vil møte deg på flyplassen og ta deg med til hentestedet.
Vurdering: 5.2/10, som er Middelmådig

CIRCULAR leiebilpriser i Antalya Innenlands Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Circular Car Hire
Circular Car Hire
fra USD 36 fra USD 28 fra USD 41 fra USD 137
National
National
fra USD 28 fra USD 32
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 24 fra USD 86 fra USD 71
Alamo
Alamo
fra USD 69 fra USD 69 fra USD 104 fra USD 109 fra USD 61 fra USD 85
Central Rent A Car
Central Rent A Car
fra USD 29 fra USD 63
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 52 fra USD 52 fra USD 129 fra USD 115 fra USD 65
Essence Car Rental
Essence Car Rental
fra USD 47 fra USD 44 fra USD 67 fra USD 66
Europcar
Europcar
fra USD 45 fra USD 124
Enterprise
Enterprise
fra USD 71 fra USD 71 fra USD 108 fra USD 112 fra USD 46 fra USD 88
Europcar
Europcar
fra USD 42 fra USD 97 fra USD 139
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 32 fra USD 36
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
fra USD 37 fra USD 37 fra USD 110

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Antalya Innenlands Lufthavn Få billige priser for CIRCULAR bilutleie