THRIFTY Cham
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

THRIFTY Cham

Beste leiebiler i Cham, Sveits. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

THRIFTY Cham

THRIFTY leiebil i Cham

THRIFTY i Cham
THRIFTY
THRIFTY
8
/10
Veldig bra
7.3
/10
Total verdi for pengene
8.9
/10
Renslighet
8
/10
Service i skranken
7.6
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.2
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 500 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Cham

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Thrifty Car Rental i Cham ble anmeldt av 500+ kunder med en vurdering på 8.8/10. Den billigeste bilen fra Thrifty Car Rental i Cham er Opel Zafira i leiebilklassen Van. Prisen er kun USD 38,34 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Kompakt i Sveits. Den billigste bilen i Kompakt fra Thrifty Car Rental i Cham er presentert av Ford Focus for USD 46,41 per dag.

  Flizzr er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Cham med en gjennomsnittsvurdering på 8.8/10, basert på 250+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Flizzr er Opel Corsa i leiebilklassen Økonomi for USD 35,56 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Sveits, hvilket er Kompakt, er den billigste bilen fra Flizzr i Cham Skoda Rapid, med en pris på USD 106,34 per dag.

  Blant Kompakt er den mest populære modellen Opel Astra. Prisen starter fra USD 69,06 per dag fra Europcar, hvilken gjennomsnittlig score er 9/10, basert på 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Cham er Renault Clio fra Dollar Car Rental. Prisen er kun USD 27,63 per dag. Dollar Car Rental ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.4/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om THRIFTY i Cham

THRIFTY
Info & Kontakter
Firmanavn: Thrifty Car Rental
Adresse: Morgartenstrasse 5, Zurich, 8004
Telefon: 0848 822025
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Ikke spesifisert — Leiefirmaet angav ikke opphentingstypen ennå.
Vurdering: 8/10, som er Veldig bra

THRIFTY leiebilpriser i Zurich Lufthavn (ZRH)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 42 fra USD 43 fra USD 38 fra USD 54
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra USD 36 fra USD 28 fra USD 62 fra USD 71
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 53 fra USD 40 fra USD 76 fra USD 112 fra USD 62 fra USD 58
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 39 fra USD 43 fra USD 98 fra USD 127 fra USD 54
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 37 fra USD 61 fra USD 105 fra USD 135 fra USD 72 fra USD 85 fra USD 72
Europcar
Europcar
fra USD 62 fra USD 39 fra USD 140 fra USD 130 fra USD 180 fra USD 71 fra USD 94
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 59 fra USD 130 fra USD 174 fra USD 67 fra USD 86
Europcar
Europcar
fra USD 60 fra USD 40 fra USD 116 fra USD 170 fra USD 129 fra USD 91
King Rent Exclusive Services
King Rent Exclusive Services
fra USD 871 fra USD 545 fra USD 610
Enterprise
Enterprise
fra USD 44 fra USD 46 fra USD 97 fra USD 113 fra USD 67 fra USD 77
Unirent
Unirent
fra USD 59 fra USD 60 fra USD 91
Alamo
Alamo
fra USD 44 fra USD 49 fra USD 78 fra USD 67 fra USD 63
Nomadcar
Nomadcar
fra USD 118 fra USD 116 fra USD 208 fra USD 154
Flizzr
Flizzr
fra USD 36 fra USD 36
International Supplier
International Supplier
fra USD 42 fra USD 52 fra USD 93 fra USD 111 fra USD 82
Edel-Stark
Edel-Stark
fra USD 546 fra USD 329 fra USD 435 fra USD 435 fra USD 546

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Cham Få billige priser for THRIFTY bilutleie