THRIFTY Richards Bay
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

THRIFTY Richards Bay

Beste leiebiler i Richards Bay, Sør-Afrika. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

THRIFTY Richards Bay

THRIFTY leiebil i Richards Bay

THRIFTY i Richards Bay
THRIFTY
THRIFTY
7.2
/10
Veldig bra
7.2
/10
Total verdi for pengene
7.4
/10
Renslighet
7.4
/10
Service i skranken
6.5
/10
Hentingsprosess av leiebil
7.7
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 500 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Richards Bay

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Thrifty Car Rental i Richards Bay ble anmeldt av 500+ kunder med en vurdering på 7.2/10. Den billigeste bilen fra Thrifty Car Rental i Richards Bay er Datsun Go i leiebilklassen Mini. Prisen er kun USD 16,18 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Sør-Afrika. Den billigste bilen i Økonomi fra Thrifty Car Rental i Richards Bay er presentert av Hyundai i10 for USD 19,23 per dag.

  Budget Car Rental er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Richards Bay med en gjennomsnittsvurdering på 8/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Budget Car Rental er Kia Picanto i leiebilklassen Mini for USD 13,10 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Sør-Afrika, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Budget Car Rental i Richards Bay Volkswagen Polo Vivo, med en pris på USD 16,92 per dag.

  Den billigste leiebilen i Richards Bay er Kia Picanto fra Budget Car Rental. Prisen er kun USD 13,10 per dag. Budget Car Rental ble anmeldt av 2000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om THRIFTY i Richards Bay

THRIFTY
Info & Kontakter
Firmanavn: Thrifty Car Rental
Adresse: 1 Richards Bay Airport road, Fish Eagle Road, Birdswood, Richards Bay, KZN
Telefon: +27 (0) 35 786 1404 /'+27 (0) 71 657 4686
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 7.2/10, som er Veldig bra

THRIFTY leiebilpriser i Richard Bay Lufthavn (RCB)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 16 fra USD 19 fra USD 57 fra USD 79 fra USD 37 fra USD 44
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 13 fra USD 17 fra USD 60 fra USD 60 fra USD 33 fra USD 52
Hertz
Hertz
fra USD 21 fra USD 22 fra USD 48 fra USD 54 fra USD 68 fra USD 43
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
fra USD 18 fra USD 24 fra USD 42 fra USD 27 fra USD 37
First Car Rental
First Car Rental
fra USD 16 fra USD 22 fra USD 52 fra USD 79 fra USD 43 fra USD 55 fra USD 202
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 18 fra USD 21 fra USD 55 fra USD 60 fra USD 34 fra USD 44
Europcar
Europcar
fra USD 22 fra USD 26 fra USD 40 fra USD 48
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 18 fra USD 23 fra USD 63 fra USD 63 fra USD 33 fra USD 52
Firefly
Firefly
fra USD 21 fra USD 22 fra USD 66

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Richards Bay Få billige priser for THRIFTY bilutleie