FIREFLY Oudtshoorn
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

FIREFLY Oudtshoorn

Beste leiebiler i Oudtshoorn, Sør-Afrika. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

FIREFLY Oudtshoorn

FIREFLY leiebil i Oudtshoorn

FIREFLY i Oudtshoorn
FIREFLY
FIREFLY
7.9
/10
Veldig bra
7.7
/10
Total verdi for pengene
8
/10
Renslighet
7.9
/10
Service i skranken
7.7
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.3
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 100 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Oudtshoorn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Firefly i Oudtshoorn ble anmeldt av 100+ kunder med en vurdering på 7.9/10. Den billigeste bilen fra Firefly i Oudtshoorn er Datsun Go i leiebilklassen Mini. Prisen er kun USD 15,18 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Sør-Afrika. Den billigste bilen i Økonomi fra Firefly i Oudtshoorn er presentert av Ford Figo for USD 17,03 per dag.

  AVIS Car Rental er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Oudtshoorn med en gjennomsnittsvurdering på 8.2/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra AVIS Car Rental er Hyundai i10 i leiebilklassen Mini for USD 15,28 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Sør-Afrika, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra AVIS Car Rental i Oudtshoorn Ford Fiesta, med en pris på USD 16,85 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Ford Fiesta. Prisen starter fra USD 14,66 per dag fra Budget Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 7.8/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Oudtshoorn er Kia Picanto fra Budget Car Rental. Prisen er kun USD 14,03 per dag. Budget Car Rental ble anmeldt av 2000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 7.8/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om FIREFLY i Oudtshoorn

FIREFLY
Info & Kontakter
Firmanavn: Firefly
Adresse: George Airport. PO Box 596, George, 6530
Telefon: 0027 448 014 700
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 7.9/10, som er Veldig bra

FIREFLY leiebilpriser i George Lufthavn (GRJ)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
Firefly
Firefly
fra USD 15 fra USD 17 fra USD 50 fra USD 50 fra USD 56 fra USD 42
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 14 fra USD 15 fra USD 36 fra USD 40 fra USD 30 fra USD 40
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
fra USD 22 fra USD 51 fra USD 41 fra USD 27 fra USD 36
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
fra USD 16 fra USD 17 fra USD 36 fra USD 34
First Car Rental
First Car Rental
fra USD 22 fra USD 23 fra USD 67 fra USD 88 fra USD 48 fra USD 44 fra USD 182
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 21 fra USD 24 fra USD 60 fra USD 66 fra USD 38 fra USD 49
Europcar
Europcar
fra USD 17 fra USD 18 fra USD 34 fra USD 39
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 15 fra USD 17 fra USD 40 fra USD 38 fra USD 57
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 16 fra USD 17 fra USD 61 fra USD 56 fra USD 35 fra USD 62
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra USD 15 fra USD 17 fra USD 40 fra USD 49 fra USD 57
Hertz
Hertz
fra USD 18 fra USD 21 fra USD 50 fra USD 51 fra USD 60 fra USD 42
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra USD 20 fra USD 22 fra USD 51 fra USD 42 fra USD 45

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Oudtshoorn Få billige priser for FIREFLY bilutleie