MAURICONNECT CAR RENTAL Grande Baie
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

MAURICONNECT CAR RENTAL Grande Baie

Beste leiebiler i Grande Baie, Mauritius. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

MAURICONNECT CAR RENTAL Grande Baie

MAURICONNECT CAR RENTAL leiebil i Grande Baie

MAURICONNECT CAR RENTAL i Grande Baie
MAURICONNECT CAR RENTAL
MAURICONNECT CAR RENTAL
6.6
/10
Bra
7.4
/10
Total verdi for pengene
6.3
/10
Renslighet
5.8
/10
Service i skranken
7.2
/10
Hentingsprosess av leiebil
6.5
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 10 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Grande Baie

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Mauriconnect-Car-Rental i Grande Baie ble anmeldt av 10+ kunder med en vurdering på 6.6/10. Den billigeste bilen fra Mauriconnect-Car-Rental i Grande Baie er Nissan Micra i leiebilklassen Økonomi. Prisen er kun USD 31,64 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Mini i Mauritius. Den billigste bilen i Mini fra Mauriconnect-Car-Rental i Grande Baie er presentert av Kia Picanto for USD 33,40 per dag.

  Hertz Car Hire er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Grande Baie med en gjennomsnittsvurdering på 7.8/10, basert på 50+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Hertz Car Hire er Suzuki Alto i leiebilklassen Mini for USD 42,35 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Mauritius, hvilket er Mini, er den billigste bilen fra Hertz Car Hire i Grande Baie Suzuki Alto, med en pris på USD 42,35 per dag.

  Blant Mini er den mest populære modellen Suzuki Celerio. Prisen starter fra USD 33,83 per dag fra Royal-Car-Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 0/10, basert på + kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Grande Baie er Hyundai i10 fra Pingouin-Car. Prisen er kun USD 29,60 per dag. Pingouin-Car ble anmeldt av 100+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 6.5/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om MAURICONNECT CAR RENTAL i Grande Baie

MAURICONNECT CAR RENTAL
Info & Kontakter
Firmanavn: Mauriconnect-Car-Rental
Adresse: A10 Royal Road, Plaine Magnien, Mauritius
Telefon: 00 230 57957149
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Møte og motta — En representant fra bilutleieselskapet vil møte deg på flyplassen og ta deg med til hentestedet.
Vurdering: 6.6/10, som er Bra

MAURICONNECT CAR RENTAL leiebilpriser i Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
Mauriconnect-Car-Rental
Mauriconnect-Car-Rental
fra USD 33 fra USD 32 fra USD 63
Pingouin-Car
Pingouin-Car
fra USD 30 fra USD 42 fra USD 111 fra USD 63 fra USD 70
First Car Rental
First Car Rental
fra USD 46 fra USD 47 fra USD 107 fra USD 257 fra USD 69 fra USD 107
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 51 fra USD 54 fra USD 60 fra USD 91
Europcar
Europcar
fra USD 49 fra USD 62 fra USD 127 fra USD 119 fra USD 136 fra USD 123
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 47 fra USD 52
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 44 fra USD 51
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 63 fra USD 98 fra USD 86 fra USD 112
OLA Mauritius
OLA Mauritius
fra USD 30 fra USD 38 fra USD 135
Pingouin-Cars
Pingouin-Cars
fra USD 35 fra USD 40 fra USD 63 fra USD 71
International Supplier
International Supplier
fra USD 55 fra USD 61
Green-Motion
Green-Motion
fra USD 56 fra USD 56 fra USD 175
Morisoleil-Car-Rental
Morisoleil-Car-Rental
fra USD 35 fra USD 41
Royal-Car-Rental
Royal-Car-Rental
fra USD 34 fra USD 36 fra USD 135 fra USD 70
Thrifty
Thrifty
fra USD 50 fra USD 53
Surprice
Surprice
fra USD 70 fra USD 82 fra USD 99

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Grande Baie Få billige priser for MAURICONNECT CAR RENTAL bilutleie