SUV Utleie Penang
10
00
10
00
SUV Utleie Penang

SUV Utleie Penang

Beste leiebiler i Penang, Malaysia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

SUV leiebil i Penang

GREEN MATRIX i Penang
GREEN MATRIX
GREEN MATRIX
8.5
/10
Utmerket
8.3
/10
Total verdi for pengene
8
/10
Renslighet
8.6
/10
Service i skranken
8.8
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.6
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 500 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Penang

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  SUV-biler er mye bestilt av våre kunder i Penang. Den billigste SUV-bilen er presentert av Honda HRV fra Europcar i Penang. Prisen starter fra USD 61,48 per dag.

  Green-Matrix er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Penang med en gjennomsnittsvurdering på 8.5/10, basert på 500+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Green-Matrix er Perodua Viva i leiebilklassen Mini for USD 26,29 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Malaysia, hvilket er Mini, er den billigste bilen fra Green-Matrix i Penang Perodua Viva, med en pris på USD 26,29 per dag.

  Blant Mini er den mest populære modellen Perodua Viva. Prisen starter fra USD 26,29 per dag fra Green-Matrix, hvilken gjennomsnittlig score er 8.5/10, basert på 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Penang er Perodua Kancil fra Big-Thumb. Prisen er kun USD 18,74 per dag. Big-Thumb ble anmeldt av 100+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 6.8/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

SUV leiebilpriser i Penang Lufthavn Internasjonal Terminal 2 (PEN)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Van
Van
SUV
SUV
Europcar
Europcar
fra USD 27 fra USD 21 fra USD 51 fra USD 61
Big-Thumb
Big-Thumb
fra USD 20 fra USD 31 fra USD 72 fra USD 66 fra USD 72
Avis
Avis
fra USD 46 fra USD 43 fra USD 66 fra USD 110
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 36 fra USD 40 fra USD 67 fra USD 131
Paradise Rent A Car
Paradise Rent A Car
fra USD 24 fra USD 24 fra USD 50
Kasina Rent A Car
Kasina Rent A Car
fra USD 36 fra USD 64
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 58 fra USD 53 fra USD 82
HAWK Rent A Car Group
HAWK Rent A Car Group
fra USD 27 fra USD 24 fra USD 73 fra USD 80
Green-Matrix
Green-Matrix
fra USD 26 fra USD 29 fra USD 56
Insas-Pacific
Insas-Pacific
fra USD 42 fra USD 70
Prima-Odyssey
Prima-Odyssey
fra USD 30 fra USD 33 fra USD 90
Mayflower Car Rental
Mayflower Car Rental
fra USD 88
Car-Rental-2-Go
Car-Rental-2-Go
fra USD 31 fra USD 31
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 51
Galaxy-Asia-Car-Rental
Galaxy-Asia-Car-Rental
fra USD 37 fra USD 39 fra USD 57

SUV leiebilsted nære Penang

SUV leiebil på flyplasser i området

SUV leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Penang

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Penang Få billige priser for SUV bilutleie