INSAS PACIFIC Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

INSAS PACIFIC Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2

Beste leiebiler i Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2 (KUL), Malaysia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

INSAS PACIFIC Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2

INSAS PACIFIC leiebil i Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2

Leiebiltips til Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Insas-Pacific i Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2 ble anmeldt av + kunder med en vurdering på 0/10. Den billigeste bilen fra Insas-Pacific i Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2 er Perodua Alza i leiebilklassen Kompakt. Prisen er kun USD 40,91 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2. Den billigste bilen i Økonomi fra Insas-Pacific i Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2 er Proton Saga for USD 50,68 per dag.

  Kasina Rent A Car er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2 med en gjennomsnittsvurdering på 8.9/10, basert på 250+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Kasina Rent A Car er Proton Saga i leiebilklassen Økonomi for USD 43,73 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2 er Økonomi med priser fra Kasina Rent A Car som begynner med USD 43,73 per dag for Proton Saga.

  Den billigste Økonomi-bilen i Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2 levert av Europcar (vurdert til 8.4/10 av 250+ kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Proton Saga priset til USD 30,62 per dag.

  Den billigste Mini-bilen er presentert av samme leverandør: Europcar. Bilen er Perodua Myvi, priset til USD 33,83 per dag.

  For den mest populære leverandøren i Malaysia, er navnet Green-Matrix (gjennomsnittlig score på 8.5/10 rangert av 500+ kunder). Den billigste Økonomi-bilen i Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2 er Proton Saga, med priser fra USD 37,96 per dag.

  Blant Mini er den mest populære modellen Perodua Viva. Prisen starter fra USD 33,80 per dag fra Green-Matrix, hvilken gjennomsnittlig score er 8.5/10, basert på 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2 er Mitsubishi Attrage fra HAWK Rent A Car Group. Prisen er kun USD 24,46 per dag. HAWK Rent A Car Group ble anmeldt av 500+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 5.2/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om INSAS PACIFIC i Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2

INSAS PACIFIC
Info & Kontakter
Firmanavn: Insas-Pacific
Adresse: Transportation Hub, Counter 5, Kuala Lumpur International Airport 2, 43900 Sepang
Telefon: +603-87874393
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Gratis skyttelbuss — Bilutleieselskapet tilbyr gratis skyttelbuss til hentestedet for bilen nær hovedterminalen.

INSAS PACIFIC leiebilpriser i Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Insas-Pacific
Insas-Pacific
fra USD 51 fra USD 72
Paradise Rent A Car
Paradise Rent A Car
fra USD 25 fra USD 25 fra USD 46
Europcar
Europcar
fra USD 27 fra USD 22 fra USD 117 fra USD 46 fra USD 70
HAWK Rent A Car Group
HAWK Rent A Car Group
fra USD 36 fra USD 24 fra USD 60 fra USD 65
Galaxy-Asia-Car-Rental
Galaxy-Asia-Car-Rental
fra USD 30 fra USD 33 fra USD 64 fra USD 56
Kasina Rent A Car
Kasina Rent A Car
fra USD 44 fra USD 67
Green-Matrix
Green-Matrix
fra USD 30 fra USD 34 fra USD 97
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 48 fra USD 53 fra USD 82 fra USD 105
Car-Rental-2-Go
Car-Rental-2-Go
fra USD 34 fra USD 34
Prima-Odyssey
Prima-Odyssey
fra USD 27 fra USD 30 fra USD 85
Mayflower Car Rental
Mayflower Car Rental
fra USD 102
SCR Travel & Tour
SCR Travel & Tour
fra USD 39 fra USD 64 fra USD 75
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 40 fra USD 45 fra USD 75 fra USD 129
Avis
Avis
fra USD 46 fra USD 43 fra USD 63 fra USD 110
Big-Thumb
Big-Thumb
fra USD 37 fra USD 74
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 54

INSAS PACIFIC leiebilsted nære Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2

INSAS PACIFIC leiebil på flyplasser i området

INSAS PACIFIC leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

 • Klang 42.45 km / 26.38 mi

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Kuala Lumpur Lufthavn Internasjonal Terminal 2 Få billige priser for INSAS PACIFIC bilutleie