SUV Utleie Kota Kinabalu Lufthavn
10
00
10
00
SUV Utleie Kota Kinabalu Lufthavn

SUV Utleie Kota Kinabalu Lufthavn

Beste leiebiler i Kota Kinabalu Lufthavn (BKI), Malaysia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

SUV leiebil i Kota Kinabalu Lufthavn

GREEN MATRIX i Kota Kinabalu Lufthavn
GREEN MATRIX
GREEN MATRIX
8.5
/10
Utmerket
8.3
/10
Total verdi for pengene
8
/10
Renslighet
8.6
/10
Service i skranken
8.8
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.6
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 500 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Kota Kinabalu Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  SUV-biler er mye bestilt av våre kunder i Kota Kinabalu Lufthavn. Den billigste SUV-bilen er presentert av Mitsubishi ASX fra Avis i Kota Kinabalu Lufthavn. Prisen starter fra USD 117,29 per dag.

  Green-Matrix er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Kota Kinabalu Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 8.5/10, basert på 500+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Green-Matrix er Perodua Viva i leiebilklassen Mini for USD 32,02 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Kota Kinabalu Lufthavn er Økonomi med priser fra Green-Matrix som begynner med USD 35,62 per dag for Proton Saga.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Malaysia, hvilket er Mini, er den billigste bilen fra Green-Matrix i Kota Kinabalu Lufthavn Perodua Viva, med en pris på USD 32,02 per dag.

  Den billigste Økonomi-bilen i Kota Kinabalu Lufthavn levert av KK Leisure Tour & Rent A Car (vurdert til 6.9/10 av 100+ kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Proton Saga priset til USD 37,39 per dag.

  Den billigste Mini-bilen er presentert av samme leverandør: KK Leisure Tour & Rent A Car. Bilen er Perodua Viva, priset til USD 34,76 per dag.

  For den mest populære leverandøren i Malaysia, er navnet Green-Matrix (gjennomsnittlig score på 8.5/10 rangert av 500+ kunder). Den billigste Økonomi-bilen i Kota Kinabalu Lufthavn er Proton Saga, med priser fra USD 35,62 per dag.

  Blant Mini er den mest populære modellen Perodua Viva. Prisen starter fra USD 32,02 per dag fra Green-Matrix, hvilken gjennomsnittlig score er 8.5/10, basert på 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Kota Kinabalu Lufthavn er Perodua Viva fra Green-Matrix. Prisen er kun USD 32,02 per dag. Green-Matrix ble anmeldt av 500+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.5/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

SUV leiebilpriser i Kota Kinabalu Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Van
Van
SUV
SUV
Avis
Avis
fra USD 55 fra USD 46 fra USD 67 fra USD 117
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 85 fra USD 82 fra USD 141
KK Leisure Tour & Rent A Car
KK Leisure Tour & Rent A Car
fra USD 35 fra USD 37 fra USD 144 fra USD 56 fra USD 142
Green-Matrix
Green-Matrix
fra USD 32 fra USD 36 fra USD 59
Mayflower Car Rental
Mayflower Car Rental
fra USD 88
Prima-Odyssey
Prima-Odyssey
fra USD 38 fra USD 40 fra USD 53
Europcar
Europcar
fra USD 39
HAWK Rent A Car Group
HAWK Rent A Car Group
fra USD 44 fra USD 47 fra USD 84
Insas-Pacific
Insas-Pacific
fra USD 40
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 53

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Kota Kinabalu Lufthavn Få billige priser for SUV bilutleie