CAR 4 RENT Jelgava
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

CAR 4 RENT Jelgava

Beste leiebiler i Jelgava, Latvia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

CAR 4 RENT Jelgava

CAR 4 RENT leiebil i Jelgava

Leiebiltips til Jelgava

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Car-4-Rent i Jelgava ble anmeldt av + kunder med en vurdering på 0/10. Den billigeste bilen fra Car-4-Rent i Jelgava er Toyota Yaris i leiebilklassen Økonomi. Prisen er kun USD 38,33 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Latvia. Den billigste bilen i Økonomi fra Car-4-Rent i Jelgava er presentert av Toyota Yaris for USD 38,33 per dag.

  Hertz Car Hire er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Jelgava med en gjennomsnittsvurdering på 8.2/10, basert på 50+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Hertz Car Hire er Opel Corsa i leiebilklassen Økonomi for USD 24,62 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Latvia, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Hertz Car Hire i Jelgava Opel Corsa, med en pris på USD 24,62 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Fiat Punto. Prisen starter fra USD 16,29 per dag fra Green-Motion, hvilken gjennomsnittlig score er 6.4/10, basert på 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Jelgava er Fiat Punto fra Green-Motion. Prisen er kun USD 16,29 per dag. Green-Motion ble anmeldt av 500+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 6.4/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om CAR 4 RENT i Jelgava

CAR 4 RENT
Info & Kontakter
Firmanavn: Car-4-Rent
Adresse: 52-14 A.Caka Street, Riga, LV 1011
Telefon: +371-7316185 , +371-29666000 (24hr)
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Ikke spesifisert — Leiefirmaet angav ikke opphentingstypen ennå.

CAR 4 RENT leiebilpriser i Riga Lufthavn (RIX)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Car-4-Rent
Car-4-Rent
fra USD 38 fra USD 64
InterRent
InterRent
fra USD 16 fra USD 37 fra USD 56
Green-Motion
Green-Motion
fra USD 20 fra USD 16 fra USD 811 fra USD 106 fra USD 30
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 21 fra USD 117 fra USD 43 fra USD 34 fra USD 46
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 18 fra USD 36 fra USD 49 fra USD 29
Nu-Car-Rentals
Nu-Car-Rentals
fra USD 24 fra USD 51 fra USD 35
Enterprise
Enterprise
fra USD 30 fra USD 43 fra USD 85
Surprice
Surprice
fra USD 66 fra USD 103 fra USD 119
Thrifty
Thrifty
fra USD 22 fra USD 22 fra USD 81 fra USD 50 fra USD 31
Rentis
Rentis
fra USD 37 fra USD 66 fra USD 75
International Supplier
International Supplier
fra USD 56 fra USD 124 fra USD 153 fra USD 101
Europcar
Europcar
fra USD 26 fra USD 27 fra USD 130 fra USD 65 fra USD 30
CARSrent
CARSrent
fra USD 21 fra USD 81 fra USD 35
Alamo
Alamo
fra USD 32 fra USD 86 fra USD 91
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 43 fra USD 25 fra USD 146 fra USD 60 fra USD 41
Auto 26
Auto 26
fra USD 35 fra USD 37 fra USD 43
Auto-5
Auto-5
fra USD 24 fra USD 25 fra USD 56 fra USD 40
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 25 fra USD 133 fra USD 141 fra USD 70 fra USD 64
addCar
addCar
fra USD 35 fra USD 55
Top-Rent
Top-Rent
fra USD 20 fra USD 21 fra USD 54 fra USD 41

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Jelgava Få billige priser for CAR 4 RENT bilutleie