ADOBE Escazu
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ADOBE Escazu

Beste leiebiler i Escazu, Costa Rica. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

ADOBE Escazu

ADOBE leiebil i Escazu

ADOBE i Escazu
ADOBE
ADOBE
7.3
/10
Veldig bra
6.8
/10
Total verdi for pengene
8.2
/10
Renslighet
6.9
/10
Service i skranken
6.5
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.1
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 50 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Escazu

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Adobe Rent a Car i Escazu ble anmeldt av 50+ kunder med en vurdering på 7.3/10. Den billigeste bilen fra Adobe Rent a Car i Escazu er Hyundai Grand i10 i leiebilklassen Økonomi. Prisen er kun USD 17,36 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen SUV i Costa Rica. Den billigste bilen i SUV fra Adobe Rent a Car i Escazu er presentert av Hyundai Tucson for USD 46,26 per dag.

  Easy-Car er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Escazu med en gjennomsnittsvurdering på 8.8/10, basert på 5+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Easy-Car er Hyundai i10 i leiebilklassen Mini for USD 44,14 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Costa Rica, hvilket er SUV, er den billigste bilen fra Easy-Car i Escazu Suzuki Jimny, med en pris på USD 62,08 per dag.

  Blant SUV er den mest populære modellen Nissan X-Trail. Prisen starter fra USD 22,33 per dag fra Dollar Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 6.3/10, basert på 25+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Escazu er Suzuki Celerio fra Payless. Prisen er kun USD 4,40 per dag. Payless ble anmeldt av 25+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 6.9/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om ADOBE i Escazu

ADOBE
Info & Kontakter
Firmanavn: Adobe Rent a Car
Adresse: Lubricentreo Oso, Route 118, Km 0.5, Grecia - Alajuela, 20301
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Ikke spesifisert — Leiefirmaet angav ikke opphentingstypen ennå.
Vurdering: 7.3/10, som er Veldig bra

ADOBE leiebilpriser i San Jose Internasjonale Flyplass (SJO)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Adobe Rent a Car
Adobe Rent a Car
fra USD 43 fra USD 46 fra USD 80 fra USD 61
Payless
Payless
fra USD 4 fra USD 85 fra USD 42
Green-Motion
Green-Motion
fra USD 10 fra USD 144 fra USD 19
Enterprise
Enterprise
fra USD 40 fra USD 43 fra USD 106 fra USD 88 fra USD 54
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 23 fra USD 33 fra USD 121 fra USD 57 fra USD 42
Easy-Car
Easy-Car
fra USD 44 fra USD 47 fra USD 72 fra USD 62
Payless Car Rental
Payless Car Rental
fra USD 9 fra USD 40
International Supplier
International Supplier
fra USD 32 fra USD 38 fra USD 57
Economy Rent A Car
Economy Rent A Car
fra USD 53 fra USD 53 fra USD 75
Mex Rent A Car
Mex Rent A Car
fra USD 76 fra USD 97
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 45 fra USD 56 fra USD 58
Alamo
Alamo
fra USD 27 fra USD 31 fra USD 187 fra USD 49
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra USD 17 fra USD 76 fra USD 22
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 26 fra USD 27 fra USD 45
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 35 fra USD 76 fra USD 58
Europcar
Europcar
fra USD 61 fra USD 89
Apex
Apex
fra USD 25 fra USD 45 fra USD 54

ADOBE leiebilsted nære Escazu

ADOBE leiebil på flyplasser i området

ADOBE leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Escazu

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Escazu Få billige priser for ADOBE bilutleie