ENTERPRISE Perth
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ENTERPRISE Perth

Beste leiebiler i Perth, Australia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

ENTERPRISE Perth

ENTERPRISE leiebil i Perth

ENTERPRISE i Perth
ENTERPRISE
ENTERPRISE
7.4
/10
Veldig bra
7
/10
Total verdi for pengene
7.4
/10
Renslighet
7.4
/10
Service i skranken
7.1
/10
Hentingsprosess av leiebil
8
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 250 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Perth

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Enterprise i Perth ble anmeldt av 250+ kunder med en vurdering på 7.4/10. Den billigeste bilen fra Enterprise i Perth er Holden Commodore i leiebilklassen Full Størrelse. Prisen er kun USD 29,03 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen SUV i Australia. Den billigste bilen i SUV fra Enterprise i Perth er presentert av Mitsubishi Outlander for USD 41,78 per dag.

  Sunset-Rent-A-Car er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Perth med en gjennomsnittsvurdering på 9.4/10, basert på 10+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Sunset-Rent-A-Car er Hyundai Accent i leiebilklassen Kompakt for USD 21,60 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Australia, hvilket er SUV, er den billigste bilen fra Sunset-Rent-A-Car i Perth Hyundai Tucson, med en pris på USD 35,90 per dag.

  Den billigste leiebilen i Perth er Toyota Corolla fra ACE Rental Cars. Prisen er kun USD 17,28 per dag. ACE Rental Cars ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 4.8/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om ENTERPRISE i Perth

ENTERPRISE
Info & Kontakter
Firmanavn: Enterprise
Adresse: IN TERMINAL, PERTH AIRPORT, PERTH, 6105, WA, Western Australia
Telefon: 894795099
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Ikke spesifisert — Leiefirmaet angav ikke opphentingstypen ennå.
Vurdering: 7.4/10, som er Veldig bra

ENTERPRISE leiebilpriser i Perth Lufthavn (PER)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Enterprise
Enterprise
fra USD 40 fra USD 41 fra USD 44 fra USD 70 fra USD 42
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
fra USD 21 fra USD 35 fra USD 68 fra USD 27
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 31 fra USD 35 fra USD 79 fra USD 34
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 28 fra USD 37 fra USD 54 fra USD 91 fra USD 34
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
fra USD 36 fra USD 67 fra USD 42
Europcar
Europcar
fra USD 57 fra USD 56 fra USD 113 fra USD 95 fra USD 43
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 31 fra USD 36 fra USD 81 fra USD 35
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
fra USD 80 fra USD 33
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra USD 38 fra USD 82 fra USD 43
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 84 fra USD 110 fra USD 128 fra USD 73
Red-Spot
Red-Spot
fra USD 43 fra USD 47 fra USD 77 fra USD 85 fra USD 29
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 72 fra USD 97 fra USD 90 fra USD 80 fra USD 83
Alamo
Alamo
fra USD 40 fra USD 41 fra USD 70 fra USD 41
Sunset-Rent-A-Car
Sunset-Rent-A-Car
fra USD 70 fra USD 36
National
National
fra USD 41 fra USD 52 fra USD 98 fra USD 47

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Perth Få billige priser for ENTERPRISE bilutleie