Luksus Leiebil Newcastle Williamstown Lufthavn
10
00
10
00
Luksus Leiebil Newcastle Williamstown Lufthavn

Luksus Leiebil Newcastle Williamstown Lufthavn

Beste leiebiler i Newcastle Williamstown Lufthavn (NTL), Australia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Luksus leiebil i Newcastle Williamstown Lufthavn

BUDGET i Newcastle Williamstown Lufthavn
BUDGET
BUDGET
8.5
/10
Utmerket
8
/10
Total verdi for pengene
8.7
/10
Renslighet
8.5
/10
Service i skranken
8.4
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.6
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 2000 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Newcastle Williamstown Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Luksus-biler er mye bestilt av våre kunder i Newcastle Williamstown Lufthavn. Den billigste Luksus-bilen er presentert av Mercedes C Class fra Europcar i Newcastle Williamstown Lufthavn. Prisen starter fra USD 121,54 per dag.

  Budget er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Newcastle Williamstown Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 8.5/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Budget er Nissan Micra i leiebilklassen Økonomi for USD 38,77 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Australia, hvilket er SUV, er den billigste bilen fra Budget i Newcastle Williamstown Lufthavn Nissan X-Trail, med en pris på USD 40,65 per dag.

  Den billigste SUV-bilen er presentert av Alamo (vurdert til 7.8/10 av 250+ kunder). Bilen er Mitsubishi ASX, priset til USD 72,24 per dag.

  Den billigste leiebilen i Newcastle Williamstown Lufthavn er Toyota Corolla fra Keddy-By-Europcar. Prisen er kun USD 20,90 per dag. Keddy-By-Europcar er ikke enda vurdert av våre kunder, vær den første til å gjøre det!

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Luksus leiebilpriser i Newcastle Williamstown Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Europcar
Europcar
fra USD 82 fra USD 100 fra USD 122 fra USD 159 fra USD 85
Thrifty
Thrifty
fra USD 52 fra USD 84 fra USD 44 fra USD 85 fra USD 75
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra USD 21 fra USD 78 fra USD 26
Firefly
Firefly
fra USD 70 fra USD 141 fra USD 25
Hertz
Hertz
fra USD 83 fra USD 106 fra USD 166 fra USD 103
Avis
Avis
fra USD 39 fra USD 88 fra USD 120 fra USD 76
Budget
Budget
fra USD 39 fra USD 53 fra USD 119 fra USD 41
Alamo
Alamo
fra USD 68 fra USD 132 fra USD 72
Enterprise
Enterprise
fra USD 70 fra USD 71 fra USD 141 fra USD 75
National
National
fra USD 83 fra USD 154 fra USD 102

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Newcastle Williamstown Lufthavn Få billige priser for Luksus bilutleie