ENTERPRISE Nambour
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ENTERPRISE Nambour

Beste leiebiler i Nambour, Australia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

ENTERPRISE Nambour

ENTERPRISE leiebil i Nambour

ENTERPRISE i Nambour
ENTERPRISE
ENTERPRISE
7.5
/10
Veldig bra
7
/10
Total verdi for pengene
7.9
/10
Renslighet
7.4
/10
Service i skranken
7.2
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.1
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 250 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Nambour

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Enterprise i Nambour ble anmeldt av 250+ kunder med en vurdering på 7.5/10. Den billigeste bilen fra Enterprise i Nambour er Mitsubishi Mirage i leiebilklassen Mini. Prisen er kun USD 40,16 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen SUV i Australia. Den billigste bilen i SUV fra Enterprise i Nambour er presentert av Mitsubishi Outlander for USD 51,77 per dag.

  Sunset-Rent-A-Car er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Nambour med en gjennomsnittsvurdering på 9.4/10, basert på 10+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Sunset-Rent-A-Car er Hyundai Accent i leiebilklassen Kompakt for USD 28,48 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Australia, hvilket er SUV, er den billigste bilen fra Sunset-Rent-A-Car i Nambour Hyundai Tucson, med en pris på USD 31,70 per dag.

  Blant SUV er den mest populære modellen Mitsubishi Outlander. Prisen starter fra USD 34,19 per dag fra East-Coast, hvilken gjennomsnittlig score er 7.8/10, basert på 5000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Nambour er Hyundai Getz fra Tiger-Car-Rentals. Prisen er kun USD 15,22 per dag. Tiger-Car-Rentals er ikke enda vurdert av våre kunder, vær den første til å gjøre det!

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om ENTERPRISE i Nambour

ENTERPRISE
Info & Kontakter
Firmanavn: Enterprise
Adresse: IN TERMINAL FRIENDSHIP AVE, MARCOOLA, SUNSHINE COAST, 4564, QLD, Queensland
Telefon: 754570561
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 7.5/10, som er Veldig bra

ENTERPRISE leiebilpriser i Maroochydore Lufthavn (MCY)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 20 fra USD 20 fra USD 37 fra USD 36
Tiger-Car-Rentals
Tiger-Car-Rentals
fra USD 15
East-Coast
East-Coast
fra USD 16 fra USD 25 fra USD 56 fra USD 34
Europcar
Europcar
fra USD 42 fra USD 42 fra USD 80 fra USD 62 fra USD 41
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
fra USD 28 fra USD 31 fra USD 55 fra USD 27
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 20 fra USD 44 fra USD 59 fra USD 43
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 19 fra USD 44 fra USD 58 fra USD 39
Hertz
Hertz
fra USD 39 fra USD 42 fra USD 57 fra USD 43
Abaa car rentals
Abaa car rentals
fra USD 22 fra USD 38 fra USD 56 fra USD 44
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 39 fra USD 44 fra USD 64 fra USD 43
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra USD 36 fra USD 84 fra USD 35
Sunset-Rent-A-Car
Sunset-Rent-A-Car
fra USD 32

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Nambour Få billige priser for ENTERPRISE bilutleie