RED SPOT Launceston Lufthavn Tasmania
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

RED SPOT Launceston Lufthavn Tasmania

Beste leiebiler i Launceston Lufthavn Tasmania (LST), Australia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

RED SPOT Launceston Lufthavn Tasmania

RED SPOT leiebil i Launceston Lufthavn Tasmania

RED SPOT i Launceston Lufthavn Tasmania
RED SPOT
RED SPOT
8.4
/10
Utmerket
8.3
/10
Total verdi for pengene
8.1
/10
Renslighet
8.5
/10
Service i skranken
8.2
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.8
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 2000 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Launceston Lufthavn Tasmania

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Red-Spot i Launceston Lufthavn Tasmania ble anmeldt av 2000+ kunder med en vurdering på 8.4/10. Den billigeste bilen fra Red-Spot i Launceston Lufthavn Tasmania er Mitsubishi Mirage i leiebilklassen Mini. Prisen er kun USD 22,44 per dag.

  East-Coast er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Launceston Lufthavn Tasmania med en gjennomsnittsvurdering på 9.2/10, basert på 5000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra East-Coast er Hyundai i20 i leiebilklassen Kompakt for USD 14,66 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Australia, hvilket er SUV, er den billigste bilen fra East-Coast i Launceston Lufthavn Tasmania Mitsubishi Outlander, med en pris på USD 59,11 per dag.

  Den billigste SUV-bilen er presentert av Europcar (vurdert til 8.2/10 av 5000+ kunder). Bilen er Mitsubishi ASX, priset til USD 42,70 per dag.

  Blant SUV er den mest populære modellen Mitsubishi Outlander. Prisen starter fra USD 59,11 per dag fra East-Coast, hvilken gjennomsnittlig score er 9.2/10, basert på 5000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Launceston Lufthavn Tasmania er Hyundai i20 fra East-Coast. Prisen er kun USD 14,66 per dag. East-Coast ble anmeldt av 5000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 9.2/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om RED SPOT i Launceston Lufthavn Tasmania

RED SPOT
Info & Kontakter
Firmanavn: Red-Spot
Adresse: Arrivals Hall, Launceston Airport, 201 Evandale Rd, Western Junction , Launceston, TAS 7250
Telefon: 03 6391 9060
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 8.4/10, som er Utmerket

RED SPOT leiebilpriser i Launceston Lufthavn Tasmania

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
Red-Spot
Red-Spot
fra USD 22 fra USD 25 fra USD 29
Bargain-Car-Rentals
Bargain-Car-Rentals
fra USD 17 fra USD 30 fra USD 66 fra USD 35
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 22 fra USD 24 fra USD 86 fra USD 28
Europcar
Europcar
fra USD 63 fra USD 50 fra USD 160 fra USD 139 fra USD 131 fra USD 43
East-Coast
East-Coast
fra USD 20 fra USD 46 fra USD 55 fra USD 59
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 83 fra USD 121 fra USD 71 fra USD 92
Alamo
Alamo
fra USD 40 fra USD 32 fra USD 136 fra USD 61
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 22 fra USD 57 fra USD 85 fra USD 32
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 82 fra USD 22 fra USD 113 fra USD 183 fra USD 119
Enterprise
Enterprise
fra USD 43 fra USD 43 fra USD 30 fra USD 112 fra USD 61
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 52 fra USD 38 fra USD 54
National
National
fra USD 53 fra USD 66 fra USD 138 fra USD 71
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra USD 33 fra USD 209 fra USD 45

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Launceston Lufthavn Tasmania Få billige priser for RED SPOT bilutleie