SIXT Gold Coast Lufthavn
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

SIXT Gold Coast Lufthavn

Beste leiebiler i Gold Coast Lufthavn (OOL), Australia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

SIXT Gold Coast Lufthavn

SIXT leiebil i Gold Coast Lufthavn

SIXT i Gold Coast Lufthavn
SIXT
SIXT
6.8
/10
Bra
6.3
/10
Total verdi for pengene
6.8
/10
Renslighet
7.5
/10
Service i skranken
6
/10
Hentingsprosess av leiebil
7.4
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 25 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Gold Coast Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Sixt i Gold Coast Lufthavn ble anmeldt av 25+ kunder med en vurdering på 6.8/10. Den billigeste bilen fra Sixt i Gold Coast Lufthavn er Hyundai i20 i leiebilklassen Kompakt. Prisen er kun USD 22,85 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Kompakt i Gold Coast Lufthavn. Den billigste bilen i Kompakt fra Sixt i Gold Coast Lufthavn er Hyundai i20 for USD 22,85 per dag.

  AVIS Car Rental er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Gold Coast Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 8.5/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra AVIS Car Rental er Holden Spark i leiebilklassen Økonomi for USD 19,70 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Gold Coast Lufthavn er Kompakt med priser fra AVIS Car Rental som begynner med USD 23,52 per dag for Hyundai i20.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Australia, hvilket er SUV, er den billigste bilen fra AVIS Car Rental i Gold Coast Lufthavn Mitsubishi ASX, med en pris på USD 23,72 per dag.

  Den billigste Kompakt-bilen i Gold Coast Lufthavn levert av Budget Car Rental (vurdert til 8.4/10 av 2000+ kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Hyundai i20 priset til USD 21,19 per dag.

  Den billigste SUV-bilen er presentert av samme leverandør: Budget Car Rental. Bilen er Mitsubishi ASX, priset til USD 23,02 per dag.

  For den mest populære leverandøren i Australia, er navnet East-Coast (gjennomsnittlig score på 7.8/10 rangert av 5000+ kunder). Den billigste Kompakt-bilen i Gold Coast Lufthavn er Hyundai i20, med priser fra USD 19,95 per dag.

  Blant SUV er den mest populære modellen Mitsubishi Outlander. Prisen starter fra USD 24,94 per dag fra East-Coast, hvilken gjennomsnittlig score er 7.8/10, basert på 5000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Gold Coast Lufthavn er Hyundai Accent fra East-Coast. Prisen er kun USD 16,75 per dag. East-Coast ble anmeldt av 5000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 7.8/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om SIXT i Gold Coast Lufthavn

SIXT
Info & Kontakter
Firmanavn: Sixt
Adresse: 15 Maud Street, Tugun, 4224, QLD, Queensland
Telefon: +61-7-55595908
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Gratis skyttelbuss — Bilutleieselskapet tilbyr gratis skyttelbuss til hentestedet for bilen nær hovedterminalen.
Vurdering: 6.8/10, som er Bra

SIXT leiebilpriser i Gold Coast Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
Sixt
Sixt
fra USD 27 fra USD 42 fra USD 77
Enterprise
Enterprise
fra USD 24 fra USD 24 fra USD 23 fra USD 62 fra USD 24
East-Coast
East-Coast
fra USD 17 fra USD 56 fra USD 44 fra USD 25
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 19 fra USD 22 fra USD 58 fra USD 23
Europcar
Europcar
fra USD 27 fra USD 23 fra USD 62 fra USD 209 fra USD 60 fra USD 24
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
fra USD 33 fra USD 26 fra USD 41 fra USD 22
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra USD 30 fra USD 109 fra USD 27
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 30 fra USD 37 fra USD 65 fra USD 36
Red-Spot
Red-Spot
fra USD 65 fra USD 22 fra USD 29 fra USD 74 fra USD 25
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 56 fra USD 48 fra USD 126 fra USD 41
Tiger-Car-Rentals
Tiger-Car-Rentals
fra USD 24
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
fra USD 23 fra USD 65 fra USD 26
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 63 fra USD 23 fra USD 29 fra USD 65 fra USD 27
Abaa car rentals
Abaa car rentals
fra USD 19 fra USD 50 fra USD 58 fra USD 38
Bargain-Car-Rentals
Bargain-Car-Rentals
fra USD 21 fra USD 25 fra USD 47 fra USD 27
Alamo
Alamo
fra USD 22 fra USD 27 fra USD 53 fra USD 22
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
fra USD 29 fra USD 73 fra USD 33
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 20 fra USD 24 fra USD 60 fra USD 24
National
National
fra USD 35 fra USD 42 fra USD 63 fra USD 42

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Gold Coast Lufthavn Få billige priser for SIXT bilutleie