ACE Cheltenham
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ACE Cheltenham

Beste leiebiler i Cheltenham, Australia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

ACE Cheltenham

ACE leiebil i Cheltenham

ACE i Cheltenham
ACE
ACE
7.4
/10
Veldig bra
8.3
/10
Total verdi for pengene
7.6
/10
Renslighet
7.4
/10
Service i skranken
6.6
/10
Hentingsprosess av leiebil
7.1
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 1000 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Cheltenham

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra ACE Rental Cars i Cheltenham ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurdering på 5.5/10. Den billigeste bilen fra ACE Rental Cars i Cheltenham er Toyota Corolla i leiebilklassen Standard. Prisen er kun USD 23,32 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen SUV i Australia. Den billigste bilen i SUV fra ACE Rental Cars i Cheltenham er presentert av Mitsubishi Outlander for USD 29,85 per dag.

  Red-Spot er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Cheltenham med en gjennomsnittsvurdering på 9.1/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Red-Spot er Mitsubishi Mirage i leiebilklassen Mini for USD 16,61 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Australia, hvilket er SUV, er den billigste bilen fra Red-Spot i Cheltenham Mitsubishi Outlander, med en pris på USD 42,22 per dag.

  Blant SUV er den mest populære modellen Mitsubishi Outlander. Prisen starter fra USD 35,62 per dag fra East-Coast, hvilken gjennomsnittlig score er 8.5/10, basert på 5000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Cheltenham er Hyundai i20 fra East-Coast. Prisen er kun USD 15,68 per dag. East-Coast ble anmeldt av 5000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.5/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om ACE i Cheltenham

ACE
Info & Kontakter
Firmanavn: ACE Rental Cars
Adresse: 13 Anzac Highway, Keswick, Adelaide, 5035, SA
Telefon: 1800 62 04 08
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Ikke spesifisert — Leiefirmaet angav ikke opphentingstypen ennå.
Vurdering: 7.4/10, som er Veldig bra

ACE leiebilpriser i Adelaide Lufthavn (ADL)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
fra USD 78 fra USD 30
Red-Spot
Red-Spot
fra USD 17 fra USD 18 fra USD 26 fra USD 72 fra USD 42
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 28 fra USD 36 fra USD 52 fra USD 89 fra USD 33
Alpha Car Hire
Alpha Car Hire
fra USD 22 fra USD 37 fra USD 55 fra USD 25
Alamo
Alamo
fra USD 24 fra USD 34 fra USD 92 fra USD 35
National
National
fra USD 39 fra USD 44 fra USD 96 fra USD 48
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra USD 39 fra USD 117 fra USD 51
Enterprise
Enterprise
fra USD 34 fra USD 32 fra USD 36 fra USD 98 fra USD 40
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
fra USD 35 fra USD 91 fra USD 40
Europcar
Europcar
fra USD 31 fra USD 41 fra USD 80 fra USD 70 fra USD 29
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 70 fra USD 33 fra USD 38 fra USD 71 fra USD 40
Access Rent a Car
Access Rent a Car
fra USD 36 fra USD 36 fra USD 47 fra USD 56 fra USD 47
East-Coast
East-Coast
fra USD 19 fra USD 29 fra USD 58 fra USD 36
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 31 fra USD 33 fra USD 65 fra USD 30
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 31 fra USD 41 fra USD 68 fra USD 42
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 31 fra USD 35 fra USD 101 fra USD 35
Sixt
Sixt
fra USD 29 fra USD 38 fra USD 96

ACE leiebilsted nære Cheltenham

ACE leiebil på flyplasser i området

ACE leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Cheltenham

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Cheltenham Få billige priser for ACE bilutleie