AVIS Canberra Lufthavn
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

AVIS Canberra Lufthavn

Beste leiebiler i Canberra Lufthavn (CBR), Australia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

AVIS Canberra Lufthavn

AVIS leiebil i Canberra Lufthavn

Leiebiltips til Canberra Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra AVIS Car Rental i Canberra Lufthavn ble anmeldt av + kunder med en vurdering på 0/10. Den billigeste bilen fra AVIS Car Rental i Canberra Lufthavn er Holden Captiva i leiebilklassen SUV. Prisen er kun USD 46,18 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Canberra Lufthavn og leiebilklassen SUV i Australia. Den billigste bilen i Økonomi fra AVIS Car Rental i Canberra Lufthavn er Nissan Micra for USD 73,12 per dag. Den billigste bilen i SUV fra AVIS Car Rental i Canberra Lufthavn er presentert av Holden Captiva for USD 46,18 per dag.

  East-Coast er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Canberra Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 8.5/10, basert på 5000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra East-Coast er Hyundai Getz i leiebilklassen Økonomi for USD 23,83 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Canberra Lufthavn er Økonomi med priser fra East-Coast som begynner med USD 23,83 per dag for Hyundai Getz.

  Den billigste Økonomi-bilen i Canberra Lufthavn levert av Budget Car Rental (vurdert til 0/10 av + kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Nissan Micra priset til USD 71,65 per dag.

  Den billigste SUV-bilen er presentert av samme leverandør: Budget Car Rental. Bilen er Hyundai Tucson, priset til USD 46,18 per dag.

  For den mest populære leverandøren i Australia, er navnet East-Coast (gjennomsnittlig score på 8.5/10 rangert av 5000+ kunder). Den billigste Økonomi-bilen i Canberra Lufthavn er Hyundai Getz, med priser fra USD 23,83 per dag.

  Den billigste leiebilen i Canberra Lufthavn er Hyundai Getz fra East-Coast. Prisen er kun USD 23,83 per dag. East-Coast ble anmeldt av 5000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.5/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om AVIS i Canberra Lufthavn

AVIS
Info & Kontakter
Firmanavn: AVIS Car Rental
Adresse: Terminal Building, Canberra, 2609, AC, ACT
Telefon: (61) 02 6219 3033
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.

AVIS leiebilpriser i Canberra Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 73 fra USD 67 fra USD 83 fra USD 46
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 31 fra USD 76 fra USD 50 fra USD 105 fra USD 51
East-Coast
East-Coast
fra USD 24 fra USD 50 fra USD 90
Alamo
Alamo
fra USD 30 fra USD 34 fra USD 136 fra USD 32
Europcar
Europcar
fra USD 63 fra USD 126 fra USD 146 fra USD 132 fra USD 118
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 72 fra USD 48 fra USD 81 fra USD 46
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 43 fra USD 52 fra USD 51
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra USD 71 fra USD 163 fra USD 53
Enterprise
Enterprise
fra USD 64 fra USD 65 fra USD 51 fra USD 141 fra USD 83
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
fra USD 31 fra USD 178 fra USD 33
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 108 fra USD 65 fra USD 195 fra USD 155
Red-Spot
Red-Spot
fra USD 37 fra USD 41 fra USD 48
National
National
fra USD 87 fra USD 50 fra USD 180 fra USD 96

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Canberra Lufthavn Få billige priser for AVIS bilutleie