KEDDY BY EUROPCAR Broome Lufthavn
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

KEDDY BY EUROPCAR Broome Lufthavn

Beste leiebiler i Broome Lufthavn (BME), Australia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

KEDDY BY EUROPCAR Broome Lufthavn

KEDDY BY EUROPCAR leiebil i Broome Lufthavn

KEDDY BY EUROPCAR i Broome Lufthavn
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.5
/10
Utmerket
8
/10
Total verdi for pengene
8.8
/10
Renslighet
8.5
/10
Service i skranken
8.2
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.8
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 500 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Broome Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Keddy-By-Europcar i Broome Lufthavn ble anmeldt av 500+ kunder med en vurdering på 8.5/10. Den billigeste bilen fra Keddy-By-Europcar i Broome Lufthavn er Nissan Micra i leiebilklassen Økonomi. Prisen er kun USD 34,96 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Kompakt i Broome Lufthavn og leiebilklassen SUV i Australia. Den billigste bilen i Kompakt fra Keddy-By-Europcar i Broome Lufthavn er Hyundai Accent for USD 35,07 per dag. Den billigste bilen i SUV fra Keddy-By-Europcar i Broome Lufthavn er presentert av Mitsubishi ASX for USD 50,35 per dag.

  Europcar er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Broome Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 8.6/10, basert på 5000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Europcar er Nissan Micra i leiebilklassen Økonomi for USD 22,54 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Broome Lufthavn er Kompakt med priser fra Europcar som begynner med USD 23,17 per dag for Hyundai i20.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Australia, hvilket er SUV, er den billigste bilen fra Europcar i Broome Lufthavn Mitsubishi ASX, med en pris på USD 38,89 per dag.

  Den billigste leiebilen i Broome Lufthavn er Nissan Micra fra Europcar. Prisen er kun USD 22,54 per dag. Europcar ble anmeldt av 5000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.6/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om KEDDY BY EUROPCAR i Broome Lufthavn

KEDDY BY EUROPCAR
Info & Kontakter
Firmanavn: Keddy-By-Europcar
Funksjoner
Vurdering: 8.5/10, som er Utmerket

KEDDY BY EUROPCAR leiebilpriser i Broome Lufthavn

Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Van
Van
SUV
SUV
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra USD 35 fra USD 50
Europcar
Europcar
fra USD 23 fra USD 40 fra USD 39
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 54 fra USD 44 fra USD 71 fra USD 47
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 44 fra USD 60
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 73 fra USD 73
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 71 fra USD 75

Leiebiler nære Broome Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Broome Lufthavn Få billige priser for KEDDY BY EUROPCAR bilutleie