ENTERPRISE Brookvale
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

ENTERPRISE Brookvale

Beste leiebiler i Brookvale, Australia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

ENTERPRISE Brookvale

ENTERPRISE leiebil i Brookvale

ENTERPRISE i Brookvale
ENTERPRISE
ENTERPRISE
8.6
/10
Utmerket
8.3
/10
Total verdi for pengene
8.8
/10
Renslighet
8.5
/10
Service i skranken
8.3
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.9
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 100 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Brookvale

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Enterprise i Brookvale ble anmeldt av 250+ kunder med en vurdering på 7.4/10. Den billigeste bilen fra Enterprise i Brookvale er Holden Malibu i leiebilklassen Full Størrelse. Prisen er kun USD 30,18 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen SUV i Australia. Den billigste bilen i SUV fra Enterprise i Brookvale er presentert av Mitsubishi Outlander for USD 44,50 per dag.

  Budget Car Rental er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Brookvale med en gjennomsnittsvurdering på 8.6/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Budget Car Rental er Nissan Micra i leiebilklassen Økonomi for USD 27,31 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Australia, hvilket er SUV, er den billigste bilen fra Budget Car Rental i Brookvale Nissan X-Trail, med en pris på USD 28,67 per dag.

  Blant SUV er den mest populære modellen Mitsubishi Outlander. Prisen starter fra USD 48,68 per dag fra East-Coast, hvilken gjennomsnittlig score er 6.8/10, basert på 5000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Brookvale er Hyundai i20 fra East-Coast. Prisen er kun USD 16,12 per dag. East-Coast ble anmeldt av 5000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.1/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om ENTERPRISE i Brookvale

ENTERPRISE
Info & Kontakter
Firmanavn: Enterprise
Adresse: Holiday Inn Hotel, 203 Victoria Street, Sydney, 2011, NSW
Telefon: 61 2 9356 8333
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Ikke spesifisert — Leiefirmaet angav ikke opphentingstypen ennå.
Vurdering: 8.6/10, som er Utmerket

ENTERPRISE leiebilpriser i Sydney Lufthavn (SYD)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
Enterprise
Enterprise
fra USD 34 fra USD 70 fra USD 30 fra USD 132 fra USD 81
Red-Spot
Red-Spot
fra USD 17 fra USD 18 fra USD 28 fra USD 42 fra USD 28
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 57 fra USD 55 fra USD 94 fra USD 129 fra USD 40
Europcar
Europcar
fra USD 89 fra USD 111 fra USD 178 fra USD 112 fra USD 153 fra USD 73
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 46 fra USD 67 fra USD 164 fra USD 65
Sixt
Sixt
fra USD 39 fra USD 46 fra USD 91
National
National
fra USD 41 fra USD 75 fra USD 189 fra USD 47
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra USD 97 fra USD 208 fra USD 106
Carhood
Carhood
fra USD 21 fra USD 25 fra USD 30
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
fra USD 30 fra USD 57 fra USD 47
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 39 fra USD 41 fra USD 58 fra USD 98 fra USD 56
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
fra USD 63 fra USD 105 fra USD 42
East-Coast
East-Coast
fra USD 19 fra USD 40 fra USD 93 fra USD 49
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 43 fra USD 73 fra USD 106 fra USD 55
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 54 fra USD 73 fra USD 107 fra USD 73
Alamo
Alamo
fra USD 32 fra USD 30 fra USD 72 fra USD 54
Aerodrive
Aerodrive
fra USD 28 fra USD 80 fra USD 43

Hvorfor leie en bil med CARNGO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Brookvale Få billige priser for ENTERPRISE bilutleie