Ван Отдаване под наем Атланта, Летище
10
00
10
00
Ван Отдаване под наем Атланта, Летище

Ван Отдаване под наем Атланта, Летище

Най-добрите коли под наем в Атланта, Летище (ATL), Съединени американски щати. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Ван за коли под наем в Атланта, Летище

ALAMO in Атланта, Летище
ALAMO
ALAMO
8.8
/10
Отлично
8.4
/10
Обща стойност за парите
8.7
/10
Чистота
8.7
/10
Обслужване на бюрото за наем
8.8
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
9.1
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 10000 + отзиви на клиенти

Атланта, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Автомобилите Ван са широко резервирани от нашите клиенти в Атланта, Летище. Най-евтиният Ван автомобил е представен от Chrysler Town and Country от AVIS Car Rental в Атланта, Летище. Цената му започва от 45,63 щ.д. на ден.

  Ако искате да наемете Ван кола от най-високо оценената компания в Атланта, Летище, рябва да обърнете внимание на Alamo. Този доставчик на коли под наем бе прегледан от 10000+ клиенти със среден резултат от 8.8/10. Ван колата от Alamo в Атланта, Летище с най-ниската възможна цена е Nissan Frontier Pickup. Ще ви струва около 47,35 щ.д. на ден.

  Alamo е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Атланта, Летище, с рейтинг средна оценка от 8.8/10, въз основа на 10000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Alamo е Mitsubishi Mirage от клас Икономичен с наем от 44,21 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Съединени американски щати, която е SUV, най-евтината кола от Alamo в Атланта, Летище е Toyota Rav4, на цена от 55,31 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил SUV е представен от SIXT Rent A Car (оценен на 7.4/10 от 2000+ клиенти). Колата е на Jeep Renegade, с цена от 35,70 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Атланта, Летище е Kia Rio от SIXT Rent A Car. Цената му е само 30,53 щ.д. на ден. SIXT Rent A Car е прегледана от 2000+ клиенти с средна оценка от 7.4/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Ван за коли под наем в Атланта, Летище

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Кабриолет
Кабриолет
Ван
Ван
SUV
SUV
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 31 щ.д. от 32 щ.д. от 75 щ.д. от 54 щ.д. от 46 щ.д. от 39 щ.д.
Alamo
Alamo
от 44 щ.д. от 58 щ.д. от 108 щ.д. от 47 щ.д. от 55 щ.д.
Enterprise
Enterprise
от 38 щ.д. от 53 щ.д. от 104 щ.д. от 48 щ.д. от 50 щ.д.
National
National
от 46 щ.д. от 105 щ.д. от 152 щ.д. от 61 щ.д. от 113 щ.д. от 56 щ.д. от 57 щ.д.
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
от 31 щ.д. от 56 щ.д. от 43 щ.д. от 92 щ.д. от 62 щ.д. от 36 щ.д.
Advantage
Advantage
от 38 щ.д. от 43 щ.д. от 100 щ.д. от 63 щ.д. от 54 щ.д.
Thrifty
Thrifty
от 44 щ.д. от 55 щ.д. от 59 щ.д. от 72 щ.д. от 191 щ.д. от 65 щ.д. от 49 щ.д.
Ez
Ez
от 38 щ.д. от 78 щ.д. от 100 щ.д. от 73 щ.д. от 54 щ.д.
Dollar
Dollar
от 54 щ.д. от 69 щ.д. от 64 щ.д. от 95 щ.д. от 74 щ.д. от 49 щ.д.
International
International
от 45 щ.д. от 50 щ.д. от 54 щ.д. от 71 щ.д. от 75 щ.д. от 53 щ.д.
Payless
Payless
от 50 щ.д. от 90 щ.д. от 95 щ.д. от 65 щ.д.
Europcar
Europcar
от 72 щ.д. от 89 щ.д. от 114 щ.д. от 104 щ.д.
Budget
Budget
от 94 щ.д. от 75 щ.д. от 114 щ.д. от 73 щ.д. от 117 щ.д. от 78 щ.д.
Ace
Ace
от 117 щ.д. от 226 щ.д.

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Атланта, Летище. Вземете евтини цени за Ван на Коли под наем