DOLLAR Эйлсбери
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

DOLLAR Эйлсбери

Най-добрите коли под наем в Эйлсбери, Великобритания. Без скрити такси. Безплатно анулиране

DOLLAR Эйлсбери

DOLLAR за коли под наем в Эйлсбери

DOLLAR in Эйлсбери
DOLLAR
DOLLAR
6.3
/10
Добре
6.5
/10
Обща стойност за парите
8
/10
Чистота
5.3
/10
Обслужване на бюрото за наем
5.3
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
6.6
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 2000 + отзиви на клиенти

Эйлсбери коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Dollar в Эйлсбери бяха прегледани от 2000+ клиенти с оценка 6.7/10. Най-евтината кола от Dollar в Эйлсбери е автомобилът Ford Fiesta в клас Икономичен. Цената е само 28,82 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Компактен при наем в Великобритания. Най-евтината кола от клас Компактен от Dollar в Эйлсбери е предоставена от Hyundai i30 за 31,95 щ.д. на ден.

  National е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Эйлсбери, с рейтинг средна оценка от 9/10, въз основа на 100+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от National е Ford Focus от клас Компактен с наем от 20,61 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Великобритания, която е Компактен, най-евтината кола от National в Эйлсбери е Ford Focus, на цена от 20,61 щ.д. на ден.

  Сред Компактен, най-популярният модел е Ford Focus. Цената му започва от 7,48 щ.д. на ден от Green-Motion, чийто среден рейтинг е 4.9/10, въз основа на 10000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Эйлсбери е Hyundai i10 от Green-Motion. Цената му е само 6,66 щ.д. на ден. Green-Motion е прегледана от 10000+ клиенти с средна оценка от 4.9/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за DOLLAR в: Эйлсбери

DOLLAR
Информация и Контакти
Име на фирмата: Dollar
Адрес: THE SHERATON HEATHROW HOTEL, COLNBROOK BYPASS, W. DRAYTON MIDDLESEX, UB7 0HJ, MIDDLESEX
Телефон: 44 208 8976261
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Безплатен летищен автобус — Компанията за автомобили под наем осигурява безплатен летищен автобус до място за взимане на автомобила в близост до главния терминал.
Рейтинг: 6.3/10, което е Добре

DOLLAR за коли под наем в Aylesbury

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
от 20 щ.д. от 21 щ.д. от 63 щ.д. от 68 щ.д.
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 20 щ.д. от 23 щ.д. от 51 щ.д. от 58 щ.д. от 38 щ.д. от 73 щ.д.
Budget-Vans
Budget-Vans
от 17 щ.д.
Enterprise
Enterprise
от 22 щ.д. от 31 щ.д. от 59 щ.д. от 28 щ.д. от 51 щ.д.
Europcar
Europcar
от 22 щ.д. от 23 щ.д. от 69 щ.д. от 76 щ.д.
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 20 щ.д. от 21 щ.д. от 65 щ.д. от 82 щ.д. от 53 щ.д.
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
от 24 щ.д. от 22 щ.д. от 53 щ.д. от 61 щ.д. от 80 щ.д. от 94 щ.д.

DOLLAR за коли под наем отдаване под наем наблизо Эйлсбери

DOLLAR отдаване под наем в летищата наоколо

DOLLAR коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Эйлсбери

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в железопътни гари

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Эйлсбери. Вземете евтини цени за DOLLAR на Коли под наем