BIDVEST Rustenburg
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

BIDVEST Rustenburg

Най-добрите коли под наем в Rustenburg, Южна Африка. Без скрити такси. Безплатно анулиране

BIDVEST Rustenburg

BIDVEST за коли под наем в Rustenburg

BIDVEST in Rustenburg
BIDVEST
BIDVEST
7.9
/10
Много добре
7.7
/10
Обща стойност за парите
8.5
/10
Чистота
7.8
/10
Обслужване на бюрото за наем
7.4
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.3
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 500 + отзиви на клиенти

Rustenburg коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Bidvest Car Rental в Rustenburg бяха прегледани от 500+ клиенти с оценка 7.9/10. Най-евтината кола от Bidvest Car Rental в Rustenburg е автомобилът Chevrolet Spark в клас Малък. Цената е само 17,85 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем в Южна Африка. Най-евтината кола от клас Икономичен от Bidvest Car Rental в Rustenburg е предоставена от Ford Fiesta за 21,10 щ.д. на ден.

  AVIS Car Rental е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Rustenburg, с рейтинг средна оценка от 8.2/10, въз основа на 2000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от AVIS Car Rental е Hyundai i10 от клас Малък с наем от 16,52 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Южна Африка, която е Икономичен, най-евтината кола от AVIS Car Rental в Rustenburg е Ford Fiesta, на цена от 23,31 щ.д. на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Ford Fiesta. Цената му започва от 21,70 щ.д. на ден от Budget Car Rental, чийто среден рейтинг е 8/10, въз основа на 2000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Rustenburg е Chevrolet Spark от First Car Rental. Цената му е само 13,56 щ.д. на ден. First Car Rental е прегледана от 1000+ клиенти с средна оценка от 7.2/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за BIDVEST в: Rustenburg

BIDVEST
Информация и Контакти
Име на фирмата: Bidvest Car Rental
Адрес: 48 VON WIELLIGH STREET , RUSTENBURG
Телефон: 27-14-5926102
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Неопределено — Дружеството за наемане още не определи типа на пикапа.
Рейтинг: 7.9/10, което е Много добре

BIDVEST за коли под наем в Rustenburg

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
от 18 щ.д. от 21 щ.д. от 38 щ.д. от 53 щ.д.
First Car Rental
First Car Rental
от 14 щ.д. от 16 щ.д. от 39 щ.д. от 45 щ.д. от 41 щ.д. от 47 щ.д.
Europcar
Europcar
от 14 щ.д. от 20 щ.д. от 41 щ.д. от 33 щ.д.
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 17 щ.д. от 23 щ.д. от 53 щ.д. от 56 щ.д. от 96 щ.д. от 54 щ.д.
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 19 щ.д. от 22 щ.д. от 61 щ.д. от 64 щ.д. от 41 щ.д. от 62 щ.д.

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Rustenburg. Вземете евтини цени за BIDVEST на Коли под наем