GREEN MATRIX Куала Теренггану Летище
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

GREEN MATRIX Куала Теренггану Летище

Най-добрите коли под наем в Куала Теренггану Летище (TGG), Малайзия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

GREEN MATRIX Куала Теренггану Летище

GREEN MATRIX за коли под наем в Куала Теренггану Летище

GREEN MATRIX in Куала Теренггану Летище
GREEN MATRIX
GREEN MATRIX
8.1
/10
Отлично
7.9
/10
Обща стойност за парите
8
/10
Чистота
7.9
/10
Обслужване на бюрото за наем
8.5
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.4
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 500 + отзиви на клиенти

Куала Теренггану Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Green-Matrix е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Куала Теренггану Летище, с рейтинг средна оценка от 8.1/10, въз основа на 500+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Green-Matrix е Perodua Viva от клас Малък с наем от 26,88 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Куала Теренггану Летище е Икономичен с цени от Green-Matrix, започващи от 35,77 щ.д. на ден за Perodua Myvi.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Малайзия, която е Малък, най-евтината кола от Green-Matrix в Куала Теренггану Летище е Perodua Viva, на цена от 26,88 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Икономичен в Куала Теренггану Летище, предоставен от Prima-Odyssey (оценен на 5.8/10 от 250+ клиенти), а най-достъпният автомобил, наблюдаван в групата от продавача, е Perodua Myvi с цена от 44,40 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Малък е представен от същия продавач: Prima-Odyssey. Колата е на Perodua Viva, с цена от 35,25 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Малайзия, името му е Green-Matrix (средна оценка от 8.1/10, оценена от 500+ клиенти). Най-евтиният автомобил Икономичен в Куала Теренггану Летище е Perodua Myvi, с цени от 35,77 щ.д. на ден.

  Сред Малък, най-популярният модел е Perodua Viva. Цената му започва от 26,88 щ.д. на ден от Green-Matrix, чийто среден рейтинг е 8.1/10, въз основа на 500+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Куала Теренггану Летище е Perodua Viva от Green-Matrix. Цената му е само 26,88 щ.д. на ден. Green-Matrix е прегледана от 500+ клиенти с средна оценка от 8.1/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за GREEN MATRIX в: Куала Теренггану Летище

GREEN MATRIX
Информация и Контакти
Име на фирмата: Green-Matrix
Адрес: Meet and Greet- Kuala Terengganu Airport , Sultan Mahmud Airport, Terengganu
Телефон: +60178206004/+6012 808 0852
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Посрещане — Представител на компанията за автомобили под наем ще ви посрещне на летището и ще ви отведе до мястото на взимане на автомобила.
Рейтинг: 8.1/10, което е Отлично

GREEN MATRIX за коли под наем в Куала Теренггану Летище

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Ван
Ван
Green-Matrix
Green-Matrix
от 27 щ.д. от 36 щ.д. от 62 щ.д.
HAWK Rent A Car Group
HAWK Rent A Car Group
от 312 щ.д. от 142 щ.д. от 189 щ.д. от 195 щ.д.
Prima-Odyssey
Prima-Odyssey
от 35 щ.д. от 44 щ.д. от 101 щ.д.

GREEN MATRIX за коли под наем отдаване под наем наблизо Куала Теренггану Летище

GREEN MATRIX коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Куала Теренггану Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Куала Теренггану Летище. Вземете евтини цени за GREEN MATRIX на Коли под наем