EUROPCAR Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

EUROPCAR Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1

Най-добрите коли под наем в Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1 (KUL), Малайзия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

EUROPCAR Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1

EUROPCAR за коли под наем в Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1

EUROPCAR in Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1
EUROPCAR
EUROPCAR
6
/10
Средно
6
/10
Обща стойност за парите
5.3
/10
Чистота
6
/10
Обслужване на бюрото за наем
5.5
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
7.3
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 250 + отзиви на клиенти

Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1 коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Europcar в Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1 бяха прегледани от 250+ клиенти с оценка 6/10. Най-евтината кола от Europcar в Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1 е автомобилът Proton Saga в клас Икономичен. Цената е само 20,17 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Компактен при наем на автомобил в Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1 и автомобили от клас Малък при наем в Малайзия. Най-евтината кола от клас Компактен от Europcar в Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1 е Proton Persona за 25,83 щ.д. на ден. Най-евтината кола от клас Малък от Europcar в Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1 е предоставена от Perodua Myvi за 24,84 щ.д. на ден.

  Kasina Rent A Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1, с рейтинг средна оценка от 8.9/10, въз основа на 250+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Kasina Rent A Car е Proton Saga от клас Икономичен с наем от 36,44 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1 е Компактен с цени от Kasina Rent A Car, започващи от 56,65 щ.д. на ден за Toyota Vios.

  Най-евтиният автомобил Компактен в Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1, предоставен от Europcar (оценен на 6/10 от 250+ клиенти), а най-достъпният автомобил, наблюдаван в групата от продавача, е Proton Persona с цена от 25,83 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Малък е представен от същия продавач: Europcar. Колата е на Perodua Myvi, с цена от 24,84 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Малайзия, името му е Green-Matrix (средна оценка от 8.4/10, оценена от 500+ клиенти). Най-евтиният автомобил Компактен в Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1 е Perodua Bezza, с цени от 41,66 щ.д. на ден.

  Сред Малък, най-популярният модел е Perodua Viva. Цената му започва от 30,09 щ.д. на ден от Green-Matrix, чийто среден рейтинг е 8.4/10, въз основа на 500+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1 е Proton Saga от Europcar. Цената му е само 20,17 щ.д. на ден. Europcar е прегледана от 250+ клиенти с средна оценка от 6/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за EUROPCAR в: Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1

EUROPCAR
Информация и Контакти
Име на фирмата: Europcar
Адрес: B07, ARRIVAL HALL, MAIN TERMINAL, MAIN TERMINAL, KUALA LUMPUR
Телефон: 60 3 87032201
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.
Рейтинг: 6/10, което е Средно

EUROPCAR за коли под наем в Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Europcar
Europcar
от 25 щ.д. от 20 щ.д. от 70 щ.д. от 45 щ.д. от 47 щ.д.
HAWK Rent A Car Group
HAWK Rent A Car Group
от 21 щ.д. от 27 щ.д. от 85 щ.д. от 80 щ.д.
Paradise Rent A Car
Paradise Rent A Car
от 31 щ.д. от 22 щ.д. от 40 щ.д.
Kasina Rent A Car
Kasina Rent A Car
от 36 щ.д. от 65 щ.д.
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 57 щ.д. от 53 щ.д. от 81 щ.д.
Insas-Pacific
Insas-Pacific
от 42 щ.д. от 73 щ.д.
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
от 30 щ.д. от 33 щ.д. от 60 щ.д. от 103 щ.д.
Car-Rental-2-Go
Car-Rental-2-Go
от 31 щ.д. от 31 щ.д.
Galaxy-Asia-Car-Rental
Galaxy-Asia-Car-Rental
от 26 щ.д. от 29 щ.д. от 43 щ.д. от 57 щ.д.
Prima-Odyssey
Prima-Odyssey
от 27 щ.д. от 42 щ.д. от 85 щ.д.
Mayflower Car Rental
Mayflower Car Rental
от 107 щ.д.
Green-Matrix
Green-Matrix
от 30 щ.д. от 34 щ.д. от 96 щ.д.
SCR Travel & Tour
SCR Travel & Tour
от 32 щ.д. от 113 щ.д. от 74 щ.д.
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 53 щ.д.
Avis
Avis
от 47 щ.д. от 43 щ.д. от 66 щ.д. от 110 щ.д.
Big-Thumb
Big-Thumb
от 35 щ.д. от 76 щ.д.

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Куала Лумпур Летище Международни Полети Терминал 1. Вземете евтини цени за EUROPCAR на Коли под наем