SUV Отдаване под наем Кота Кинабалу Летище
10
00
10
00
SUV Отдаване под наем Кота Кинабалу Летище

SUV Отдаване под наем Кота Кинабалу Летище

Най-добрите коли под наем в Кота Кинабалу Летище (BKI), Малайзия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

SUV за коли под наем в Кота Кинабалу Летище

GREEN MATRIX in Кота Кинабалу Летище
GREEN MATRIX
GREEN MATRIX
8.5
/10
Отлично
8.3
/10
Обща стойност за парите
8
/10
Чистота
8.6
/10
Обслужване на бюрото за наем
8.8
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.6
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 500 + отзиви на клиенти

Кота Кинабалу Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Автомобилите SUV са широко резервирани от нашите клиенти в Кота Кинабалу Летище. Най-евтиният SUV автомобил е представен от Mitsubishi ASX от Avis в Кота Кинабалу Летище. Цената му започва от 117,29 щ.д. на ден.

  Green-Matrix е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Кота Кинабалу Летище, с рейтинг средна оценка от 8.5/10, въз основа на 500+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Green-Matrix е Perodua Viva от клас Малък с наем от 32,02 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Кота Кинабалу Летище е Икономичен с цени от Green-Matrix, започващи от 35,62 щ.д. на ден за Proton Saga.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Малайзия, която е Малък, най-евтината кола от Green-Matrix в Кота Кинабалу Летище е Perodua Viva, на цена от 32,02 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Икономичен в Кота Кинабалу Летище, предоставен от KK Leisure Tour & Rent A Car (оценен на 6.9/10 от 100+ клиенти), а най-достъпният автомобил, наблюдаван в групата от продавача, е Proton Saga с цена от 37,39 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Малък е представен от същия продавач: KK Leisure Tour & Rent A Car. Колата е на Perodua Viva, с цена от 34,76 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Малайзия, името му е Green-Matrix (средна оценка от 8.5/10, оценена от 500+ клиенти). Най-евтиният автомобил Икономичен в Кота Кинабалу Летище е Proton Saga, с цени от 35,62 щ.д. на ден.

  Сред Малък, най-популярният модел е Perodua Viva. Цената му започва от 32,02 щ.д. на ден от Green-Matrix, чийто среден рейтинг е 8.5/10, въз основа на 500+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Кота Кинабалу Летище е Perodua Viva от Green-Matrix. Цената му е само 32,02 щ.д. на ден. Green-Matrix е прегледана от 500+ клиенти с средна оценка от 8.5/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

SUV за коли под наем в Кота Кинабалу Летище

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Ван
Ван
SUV
SUV
Avis
Avis
от 55 щ.д. от 46 щ.д. от 67 щ.д. от 117 щ.д.
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 85 щ.д. от 82 щ.д. от 141 щ.д.
KK Leisure Tour & Rent A Car
KK Leisure Tour & Rent A Car
от 35 щ.д. от 37 щ.д. от 144 щ.д. от 56 щ.д. от 142 щ.д.
Green-Matrix
Green-Matrix
от 32 щ.д. от 36 щ.д. от 59 щ.д.
Mayflower Car Rental
Mayflower Car Rental
от 88 щ.д.
Prima-Odyssey
Prima-Odyssey
от 38 щ.д. от 40 щ.д. от 53 щ.д.
Europcar
Europcar
от 39 щ.д.
HAWK Rent A Car Group
HAWK Rent A Car Group
от 44 щ.д. от 47 щ.д. от 84 щ.д.
Insas-Pacific
Insas-Pacific
от 40 щ.д.
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 53 щ.д.

SUV за коли под наем отдаване под наем наблизо Кота Кинабалу Летище

SUV отдаване под наем в летищата наоколо

SUV коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Кота Кинабалу Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Кота Кинабалу Летище. Вземете евтини цени за SUV на Коли под наем