THRIFTY Jelgava
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

THRIFTY Jelgava

Най-добрите коли под наем в Jelgava, Латвия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

THRIFTY Jelgava

THRIFTY за коли под наем в Jelgava

Jelgava коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Thrifty в Jelgava бяха прегледани от + клиенти с оценка 0/10. Най-евтината кола от Thrifty в Jelgava е автомобилът Volkswagen Polo в клас Икономичен. Цената е само 21,69 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем в Латвия. Най-евтината кола от клас Икономичен от Thrifty в Jelgava е предоставена от Volkswagen Polo за 21,69 щ.д. на ден.

  Hertz Car Hire е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Jelgava, с рейтинг средна оценка от 8.2/10, въз основа на 50+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Hertz Car Hire е Opel Corsa от клас Икономичен с наем от 24,62 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Латвия, която е Икономичен, най-евтината кола от Hertz Car Hire в Jelgava е Opel Corsa, на цена от 24,62 щ.д. на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Fiat Punto. Цената му започва от 16,29 щ.д. на ден от Green-Motion, чийто среден рейтинг е 6.4/10, въз основа на 500+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Jelgava е Fiat Punto от Green-Motion. Цената му е само 16,29 щ.д. на ден. Green-Motion е прегледана от 500+ клиенти с средна оценка от 6.4/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за THRIFTY в: Jelgava

THRIFTY
Информация и Контакти
Име на фирмата: Thrifty
Адрес: Riga International Airport, Riga, LV 1053
Телефон: +371 (0)29338899
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро отвън на летищния терминал. Просто се явете в бюрото.

THRIFTY за коли под наем в Рига, Летище (RIX)

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Thrifty
Thrifty
от 22 щ.д. от 22 щ.д. от 81 щ.д. от 50 щ.д. от 31 щ.д.
InterRent
InterRent
от 16 щ.д. от 37 щ.д. от 56 щ.д.
Green-Motion
Green-Motion
от 20 щ.д. от 16 щ.д. от 811 щ.д. от 106 щ.д. от 30 щ.д.
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 21 щ.д. от 117 щ.д. от 43 щ.д. от 34 щ.д. от 46 щ.д.
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 18 щ.д. от 36 щ.д. от 49 щ.д. от 29 щ.д.
Car-4-Rent
Car-4-Rent
от 38 щ.д. от 64 щ.д.
Nu-Car-Rentals
Nu-Car-Rentals
от 24 щ.д. от 51 щ.д. от 35 щ.д.
Enterprise
Enterprise
от 30 щ.д. от 43 щ.д. от 85 щ.д.
Surprice
Surprice
от 66 щ.д. от 103 щ.д. от 119 щ.д.
Rentis
Rentis
от 37 щ.д. от 66 щ.д. от 75 щ.д.
International Supplier
International Supplier
от 56 щ.д. от 124 щ.д. от 153 щ.д. от 101 щ.д.
Europcar
Europcar
от 26 щ.д. от 27 щ.д. от 130 щ.д. от 65 щ.д. от 30 щ.д.
CARSrent
CARSrent
от 21 щ.д. от 81 щ.д. от 35 щ.д.
Alamo
Alamo
от 32 щ.д. от 86 щ.д. от 91 щ.д.
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 43 щ.д. от 25 щ.д. от 146 щ.д. от 60 щ.д. от 41 щ.д.
Auto 26
Auto 26
от 35 щ.д. от 37 щ.д. от 43 щ.д.
Auto-5
Auto-5
от 24 щ.д. от 25 щ.д. от 56 щ.д. от 40 щ.д.
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
от 25 щ.д. от 133 щ.д. от 141 щ.д. от 70 щ.д. от 64 щ.д.
addCar
addCar
от 35 щ.д. от 55 щ.д.
Top-Rent
Top-Rent
от 20 щ.д. от 21 щ.д. от 54 щ.д. от 41 щ.д.

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Jelgava. Вземете евтини цени за THRIFTY на Коли под наем