GLOBAL RENT A CAR Тесеро
10
00
10
00
CARNGO Car Rental

GLOBAL RENT A CAR Тесеро

Най-добрите коли под наем в Тесеро, Италия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

GLOBAL RENT A CAR Тесеро

GLOBAL RENT A CAR за коли под наем в Тесеро

Тесеро коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Global-Rent-A-Car в Тесеро бяха прегледани от + клиенти с оценка 0/10. Най-евтината кола от Global-Rent-A-Car в Тесеро е автомобилът Fiat Panda в клас Икономичен. Цената е само 47,03 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем в Италия. Най-евтината кола от клас Икономичен от Global-Rent-A-Car в Тесеро е предоставена от Fiat Panda за 47,03 щ.д. на ден.

  BuchBinder Rent A Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Тесеро, с рейтинг средна оценка от 8.2/10, въз основа на 50+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от BuchBinder Rent A Car е Chevrolet Spark от клас Малък с наем от 36,01 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Италия, която е Икономичен, най-евтината кола от BuchBinder Rent A Car в Тесеро е Opel Corsa, на цена от 41,01 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Тесеро е Fiat 500 от Ecovia. Цената му е само 26,83 щ.д. на ден. Ecovia е прегледана от 100+ клиенти с средна оценка от 6.8/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за GLOBAL RENT A CAR в: Тесеро

GLOBAL RENT A CAR
Информация и Контакти
Име на фирмата: Global-Rent-A-Car
Адрес: Via Galvani 13a , Bolzano, 39100
Телефон: 0039 471-501646
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Неопределено — Дружеството за наемане още не определи типа на пикапа.

GLOBAL RENT A CAR за коли под наем в Летище Болзано (BZO)

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Ван
Ван
SUV
SUV
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
от 36 щ.д. от 37 щ.д. от 62 щ.д.
Winrent
Winrent
от 37 щ.д. от 38 щ.д. от 48 щ.д. от 51 щ.д.
Europcar
Europcar
от 41 щ.д. от 42 щ.д. от 67 щ.д.
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 49 щ.д. от 53 щ.д. от 69 щ.д.
Leasys
Leasys
от 51 щ.д. от 53 щ.д. от 101 щ.д. от 75 щ.д.

Защо да наемете автомобил с CARNGO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Тесеро. Вземете евтини цени за GLOBAL RENT A CAR на Коли под наем